Στο κλείσιμο του καλοκαιριού, η Πολυφωνικήθα δώσει μία ορχηστρική συναυλία, με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα και το Ορχηστρικό Σχήμα ‘’VIBRATO’’ του Οργανισμού, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Άνω Αλισσού Αχαΐας, το βράδυ της Τετάρτης, με το γενικό τίτλο ‘’Διάσπαρτο Φως’’ και με ελεύθερη για το κοινό είσοδο.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί μετά από πρόσκληση και με την οργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλισσαίων ‘’Πείρος’’, ο οποίος πολλές φορές έχει φιλοξενήσει την Πολυφωνική σε εκδηλώσεις του.

Το πρόγραμμα θα αρχίσει με το Ορχηστρικό Σχήμα ‘’VIBRATO’’, που θα ερμηνεύσει έργα των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Δημήτρη Λάγιου, Γιώργου Αθανασακόπουλου και Els Jovens. Θα διευθύνει ο συνθέτης και κιθαριστής, Γιώργος Αθανασακόπουλος.

Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Οργανισμού με τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού, Γιώργου Μπουρδόπουλου, θα παρουσιάσει και θα ερμηνεύσει έργα των συνθετών: Ernesto Lecuona, Andrew Lloyd Webber, James D. Ployhar, Klaus Badelt, Sidney Bechet, Joseph Compello, Franco Cesarini, Μάνου Χατζιδάκι, Γιάννη Σπανού και Μάνου Λοίζου.