Μια μέρα μετά το τέλος των αγώνων η Οργανωτική Επιτροπή διοργάνωσε το βράδυ της Κυριακής πάρτυ για τους εθελοντές και τους εργαζόμενους των Μεσογειακών Παράκτιων. 

Το πάρτυ είχε έναν αποχαιρετιστήριο χαρακτήρα μεταξύ των 1.200 εθελοντών που για αρκετό διάστημα προσέφεραν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους για αυτή τη μεγάλη γιορτή της Πάτρας, αλλά και των 200 περίπου εργαζομένων που δούλεψαν για να φέρουν εις πέρας τη διοργάνωση αυτή που φιλοξένησε για μία εβδομάδα περίπου πάνω από 2.000 κόσμο. 

Το πάρτυ έγινε στο κεντρικό γήπεδο της Άρτεμις, στον αγωνιστικό του χώρο και είχε και μουσικό μέρος αφού εμφανίστηκε live η Πατρινή μπάντα των Alcatrash. Ωστόσο, με βάση τα όσα μάθαμε, η εκδήλωση δεν είχε τόσο κόσμο αφού δεν ανταποκρίθηκαν ούτε οι εθελοντές, ούτε οι εργαζόμενοι, αν και ο χαρακτήρας του ήταν ανοικτός και θα μπορούσαν να πάνε και άλλα άτομα.

Πάντως, το κλίμα ήταν ευχάριστο και συγκινησιακό, με δεδομένο ότι η διοργάνωση αυτή που έφερε τόσο κόσμο κοντά, σε συνεργασία, προκειμένου να βγει το αντίστοιχο αποτέλεσμα, έλαβε τέλος. Αυτή η γιορτή, ήταν μία εμπειρία ανεπανάληπτη για όλους, εθελοντές και εργαζόμενους.