Τρομάζει κόσμο ο επιδειξίας που το περασμένο διάστημα έχει κάνει τουλάχιστον δύο εμφανίσεις στην οδό Γερμανού. 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο εν λόγω "κύριος" παρακολουθεί δεσποινίδες και νεαρές κοπέλες, ενώ στη συνέχεια, έχοντας κρυφτεί, ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά τους, σχεδόν ημίγυμνος. 

Η τρομάρα που πήρε μία κοπέλα τις προάλλες που περπατούσε την οδό Γερμανού δεν λέγεται. Ο άνδρας είχε κρυφτεί σε οικοδομή έως που πετάχτηκε μπροστά στην κοπέλα, σε απόσταση αναπνοής σχεδόν. 

Φορούσε μόνο μία μπλούζα και κάτω από τη μέση ήταν γυμνός, έχοντας κατεβάσει το παντελόνι, κάνοντας επίδειξη των γεννητικών του οργάνων. Εκείνη έβαλε τις φωνές, ξεκίνησε να τρέχει και τρόμαξε αρκετά βλέποντας μάλιστα στη συνέχεια τον άγνωστο άνδρα να την κυνηγά για λίγα μέτρα. 

Η νεαρή ούτε που γύρισε για να δει ποιο ήταν το πρόσωπο του και που μπορεί να κρύφτηκε στη συνέχεια. Παρόμοιο περιστατικό έγινε με τον ίδιο άνδρα και σε μία ακόμα περίπτωση στην οδό Γερμανού, με τον επιδειξία αυτή τη φορά να εμφανίζεται γυμνός από τη μέση και κάτω και να κράτα στο χέρι του το πέος του.

Η Αστυνομία γνωρίζει και τις δύο περιπτώσεις τις οποίες ερευνά. Όμως το τελευταίο διάστημα οι καταγγελίες που φτάνουν στα αστυνομικά τμήματα για κρούσματα επιδειξιών έχουν αυξηθεί.

Έχει κάψες ο κόσμος φαίνεται. Πάντως, οι νεαρές κοπέλες, ειδικότερα τις νυχτερινές ώρες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές και να προχωρούν στο δρόμο με συνοδό ή έχοντας παρέα και όχι μόνες.