Φωτογραφίες από το παρελθόν, από το καλοκαίρι που απόλαυσε στα 28 της μοιράστηκε με όλους η Ρούλα Ρέβη.

Η γνωστή φωτογράφος πόσταρε τρεις φωτογραφίες της από το καλοκαίρι της, όταν ήταν 28 ετών, που πέρασε στη Γαύδο κάνοντας ελεύθερο κάμπινγκ.

Στη λεζάντα επέλεξε να μιλήσει για το νόημα της φωτογραφίας, για τη συμφιλίωση με τον χρόνο αλλά και για την αλήθεια που κρύβουν τα πρόσωπα των ανθρώπων.

Γιατί οι άνθρωποι όταν μεγαλώνουν ψάχνουν τις φωτογραφίες που τους απεικονίζουν και που τελικά δεν τους απεικονίζουν απλώς αλλά κάτι θέλουν να μας πουν εκείνη τη δεδομένη στιγμή που τραβήχτηκαν και αν μου πείτε πως δεν είναι έτσι για εμενα αυτό σήμαινει πως δεν έχει ψάξει κανείς να βρει τι σχέση του με το χρόνο! Τι είναι ο χρόνος? Φαντάσου ότι εισαι φωτογράφος που έχει φωτογραφίσει άπειρα πρόσωπα , πρόσωπα , πρόσωπα, καλά για τα σώματα δεν το συζητώ , αλλά ένα κορμί αν ξέρεις να το στήσεις είναι ωραίο όπως και να είναι όσα κιλά και αν φέρει πάνω του οτι ρούχο και να φοράει, γΙατι το κορμί έχει ερωτισμό είναι εύκολο αμα τη εμφανίςει…εκπέμπει κάτι ,όμως σε ένα πρόσωπο αν σταθείς και το κοιτάξεις καλά γράφεται πάντα όλη η αλήθεια !».

Είναι ο πιο ξεκάθαρος καθρέφτης του μέσα μας και ποσό μάλλον όταν φωτογραφίζεις καποιον πολλές φορές! Μπορεις να δεις τόσο καθαρά ,όσο και για τον εαυτό σου , αν ο χρόνος τον τρόμαξε η όχι . Υπάρχουν οι άνθρωποι που τον κυνηγούν και εκείνοι που δεν τον σκέφτηκαν ποτέ!!! Ποιος πιστεύετε εσεις πως είναι κερδισμένος?