Περήφανα έκανε τα ελληνικά χρώματα και την Πάτρα ο πρωταθλητής του Σπάρτακου Πατρών, Δήμος Ασημακόπουλος

Ο πρωταθλητής του Muaythai κατάφερε να επιστρέψει από την Νότια Κορέα και το World Martial Arts Masterships στο οποίο συμμετείχε με το αργυρό μετάλλιο και να ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. 

Πιο συγκεκριμένα ο Δήμος Ασημακόπουλος αναδείχτηκε δεύτερος στην κατηγορία -63,5kg Senior Male Elite A κλάσης στο World Martial Arts Masterships 2019, σε μία διοργάνωση που συμμετέχουν οι καλύτεροι αθλητές του κόσμου και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες στην υφήλιο στον χώρο των Πολεμικών Τεχνών. 

Ο Δήμος Ασημακόπουλος αγωνίστηκε με ήθος και πίστη, στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν ως αθλητή και προσωπικότητα, αλλά και με αγάπη για τα ελληνικά χρώματα και την γαλανόλευκη σημαία. "Δήμο συνέχισε να μας κάνεις περήφανους" αναφέρει η σχετική ανάρτηση της πανελλήνιας ομοσπονδίας του αθλήματος. 

Και συνεχίζει λέγοντας: "Ευχαριστούμε την Παγκόσμια Ομοσπονδία Muaythai IFMA για την υποστήριξη της και τον χορηγό Force 1 - Martial Arts, για την αμέριστη συμπαράστασή του στην ελληνική αποστολή". Πρόκειται για μία τεράστια επιτυχία του Πατρινού πρωταθλητή που δείχνει ότι είναι ένας από τους καλύτερους μαχητές σε όλο τον κόσμο.