Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το Σάββατο 31 Αυγούστου η Ευρυδίκη με τον αγαπημένο της Μπομπ Κατσιώνη, μια μόλις ημέρα μετά την επέτειο της γνωριμίας τους.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο Πόρτο Ράφτη, με κουμπάρους τους δύο καλούς φίλους του ζευγαριού την Έλενα Γεωργανά και τον Γιώργο Γιαννόπουλο. Και οι δυο έλαμπαν από ευτυχία ενώ δε σταμάτησαν στιγμή να κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου. Η Ευρυδίκη επέλεξε ένα παραμυθένιο νυφικό, το οποίο αποτελεί δημιουργία του γνωστού Έλληνα σχεδιαστή, Στέλιου Κουδουνάρη, με τον οποίο διατηρούν στενή φιλία.

Μετά το μυστήριο το ζευγάρι γιόρτασε σε ένα ξεχωριστό πάρτι το ευτυχές γεγονός έχοντας στο πλευρό του καλούς φίλους και συγγενείς. Ανάμεσα στους καλεσμένους εντοπίσαμε τον Γιώργο Θεοφάνους με τη σύζυγό του, Βίλλυ, την Πέγκυ Ζήνα, τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, το Μιχάλη Μόσχου, τον Γιάννη Πουλόπουλο και τον Αλέξανδρο Ζώη.

Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με αμείωτο κέφι. Πέρα από το ζευγάρι, τις εντυπώσεις έκλεψε και η γαμήλια τούρτα που είχε πάνω τις φιγούρες των νιόπαντρων.