Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δύο 21χρονοι, αλλοδαποί, άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Επιπλέον, ο ένας από τους δράστες συνελήφθη ως διωκόμενος με ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πατρών για ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την πάταξη του παρεμπορίου, οι αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο δράστες, κοντά σε λαϊκή αγορά, στην Πάτρα, όπου διέθεταν προς πώληση οκτώ συσκευασίες, των 50 γραμμαρίων έκαστη, που περιείχαν λαθραίο καπνό και 780 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Από τον έλεγχο των στοιχείων των δραστών, που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος ενός εκ των δραστών εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πατρών για ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ στη συνέχεια ο διωκόμενος με το ένταλμα σύλληψης θα οδηγηθεί και στον Ανακριτή Πατρών.

Την προανάκριση ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ενώ όλα τα λαθραία καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν.