Στίβος, Tρίαθλο, Δίαθλο και τώρα Αquathlon για τη Ντενίζ ΔΗΜΑΚΗ που έχει γράψει αμέτρητα χιλιόμετρα στον αθλητισμό από το 1990. 

Τότε νεαρή, τώρα μια ώριμη μαμά (του Οδυσσέα και της Λυδίας), αλλά πάντοτε ερωτευμένη με τα σπορ, συνεχίζει να αφήνει έντονο το αποτύπωμα της, όπου, όποτε και όπως αγωνίζεται, με κορυφαία στιγμή τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008, στο Πεκίνο.

Στους ΙΙ Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες η ΔΗΜΑΚΗ θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο στο Aquathlon, οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν το Σάββατο, 31 Αυγούστου. "Έχουμε αρκετές πιθανότητες να ανέβουμε στο βάθρο. Είναι θετικό για εμένα ότι συμμετείχα και στους Αγώνες του 2015 στην Πεσκάρα της Ιταλίας και τώρα ελπίζω ότι με σωστή τακτική θα τα καταφέρω" τονίζει η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

"Νιώθω χαρά, ευτυχία και ευλογία που συμμετέχω και προσκαλώ τους φιλάθλους να έρθουν για να μας ενισχύσουν και να απολαύσουν το άθλημά μας». Και συνεχίζει η ΔΗΜΑΚΗ: «Γνωριζόμαστε καλά με τους ξένους αθλητές, που είναι δυνατοί, αλλά πιστεύω με την αγωνιστικότητά μας μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας".

Η γνώμη της ΔΗΜΑΚΗ για τη διοργάνωση: «Εγώ ήρθα προχθές. Πρόλαβα να παρακολουθήσω κάποιους αγώνες σε διάφορα αθλήματα και πιστεύω ότι η Πάτρα, έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Η πόλη κέρδισε το στοίχημα".