Είναι πολύ σπουδαίο και συγκινητικό να βλέπεις νέα παιδιά με όνειρα και φιλοδοξίες να "τρέχουν" σαν αθλητές, δίπλα στους αθλητές.

Ένα απο αυτά τα παιδιά, είναι η Ζαφειρώ ΓΚΙΑΛΗ, φοιτήτρια του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Η Ζαφειρώ ΓΚΙΑΛΗ ταξίδεψε από την Έδεσσα για τους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες της Πάτρας. Από μικρή της άρεσε ο αθλητισμός, έπαιζε Βόλεϊ στο σχολείο και όνειρο της ήταν να ασχοληθεί με το αθλητικό ρεπορτάζ, μάλιστα παρακολουθούσε στην τηλεόραση αθλητικές εκπομπές και έβαζε τον εαυτό της στη θέση των παρουσιαστών!

Μαθήτρια στη Β' τάξη του Λυκείου, επέλεξε να γράψει έκθεση με θέμα τον αθλητισμό και φυσικά έδωσε τον καλύτερό εαυτό της! Ενημερώνεται διαρκώς για τα δρώμενα στοα σπορ, διαβάζει βιβλία αθλητικού περιεχομένου και όποτε βρίσκει χρόνο σχολιάζει την επικαιρότητα στη φοιτητική ιστοσελίδα infititis.gr.

Ταξίδεψε από την Έδεσσα στην Πάτρα για να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στους ΙΙ Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες τους οποίους παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον και είναι μονίμως ευγενική και χαμογελαστή.

Η Ζαφειρώ λάτρεψε από την πρώτη στιγμή την Πάτρα, τις αρέσουν πολύ οι Εγκαταστάσεις, ζει κάθε στιγμή έντονα συναισθήματα, γνώρισε άλλες κουλτούρες, έκανε φίλους από άλλες χώρες και πάντα θα ακολουθεί το όνειρο της.