Το Παιδικό Στέκι ΑΝΤΙΜΕΤΡΟ σας υποδέχεται στο φιλόξενο περιβάλλον του Πολυχώρου Πολιτισμού Μηχανουργείο της οδού Ευμήλου 2!

Από 21/9 και κάθε Σάββατο 10:00-14:00 ( σε τμήματα διαμορφωμένα ανάλογα την ηλικία) οι παλιότεροι και οι νέοι μας φίλοι θα αποτελέσουν τα νέα χρώματα της φετινής μας παλέτας! Θέατρo και Μουσικοκινητική Αγωγή-Παιχνίδια ρόλων-Αυτοσχεδιασμοί-Χειροτεχνίες –Ταξίδια από την μυθολογία…ως το διάστημα…και άλλα πολλά!!!!!
Τα μαθήματα έχουν ως σκοπό να δώσουν τη δυνατότητα στα παιδιά να αναπτυχθούν κινητικά, να γνωρίσουν βιωματικά το χώρο στον οποίο βρίσκονται και να τον χρησιμοποιήσουν για να δημιουργήσουν διαφορετικά είδη περιβάλλοντος και διαφορετικές συνθήκες. Μέσα από το θεατρικό παιχνίδι και από πληθώρα ασκήσεων μαθαίνουν να εμπιστεύονται τον εαυτό τους, την ομάδα και να ανακαλύπτουν τις άπειρες δυνατότητες που έχει το σώμα τους.
Τα παιδιά έχοντας αναπτύξει την εκφραστική τους ικανότητα μέσα από τη δραματοποίηση παραμυθιών, μπαίνουν σε διαφορετικούς ρόλους, εκφράζονται και δηλώνουν την άποψή τους πάνω σε κοινωνικά θέματα, έννοιες και αξίες που διέπουν τη ζωή μας, ενώ παράλληλα αποκτούν τη δυνατότητα να αναγνωρίζουν και να σέβονται τα δικά τους συναισθήματα καθώς επίσης και τα συναισθήματα των ανθρώπων που τα περιβάλλουν.
Στο τέλος του κύκλου των συναντήσεων στις αρχές Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί θεατρική παράσταση όπου τα παιδιά θα εφαρμόσουν στην πράξη όλα όσα διδάχθηκαν! Με βασική μας συνταγή την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο του θεάτρου, την αγάπη για το παιδί και τη χαρά της ζωής σας περιμένουμε και φέτος για να ζεστάνουμε άλλον ένα χειμώνα..
Για τους γονείς υπάρχουν ειδικές τιμές στο καφέ του Πολυχώρου Μηχανουργείο .

Υπεύθυνη τμημάτων Γεωργία Καλπαξή, απόφοιτη Παιδαγωγικού Τμήματος Πανεπιστημίου Πατρών

Πληροφορίες-Δηλώσεις Συμμετοχής 6982076570 - 6937492516
Τα μαθήματα απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 3-10 ετών.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΕΚΙ ΑΝΤΙΜΕΤΡΟ
Ευμήλου 2-4 ( όπισθεν του ιερού ναού Αγίου Ανδρέα)