Η coach του GNTM, Έλενα Χριστοπούλου, ετοιμάζεται για τη νέα τηλεοπτική σεζόν του ριάλιτι και δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, εικόνες και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Ωστόσο, κάποια αρνητικά σχόλια που δέχτηκε την έκαναν να... ξεσπάσει.

«Θα σας γράψω τι ακριβώς νιώθω… απελπισία για εκείνους που κρίνουν ανθρώπους χωρίς να έχουν καμία προσωπική εμπειρία δηλαδή να γελάς από έρωτα, να πονάς από αγάπη, να αισθάνεσαι ασφυξία όταν ο/η αγαπημένος/η σου δεν είναι καλά, να ιδρώνεις από πάθος, να μην αναπνέεις μετά από τσακωμό να να να… είναι πολλά που προφανώς αν δεν τα έχεις γευτεί έστω λίγο… δεν τα καταλαβαίνεις γιατί πρέπει να έχεις πέτσα ρε φίλε… αν δεν την έχεις γιατί μιλάς; Γιατί; όμως, μένεις κρυμμένος/η στο ασφαλές περιβάλλον που έχεις μεγαλώσει και ζητάς δάφνες εκ του μη έχοντος. Όταν έχεις, μπορείς να μιλήσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου στο post της στο Instagram.

Και συμπλήρωσε: «Είμαι μία γυναίκα που σε τρεις μήνες γίνομαι 44 χρονών, είμαι περήφανη για το σώμα μου και αδημονώ, εσύ; Σταματήστε το bullying, είμαστε στο 2019, πάρτε τη ζωή στα χέρια σας».