Η Όλια Κέλλα είναι ένα κορίτσι που εκφράζεται από τον χορό και έχοντας ασχοληθεί μαζί του από μικρή ηλικία έχει βρει τους δικούς της "κωδικούς" στη σχέση που έχει διαμορφώσει με αυτή τη τέχνη. 

Αυτό που της αρέσει ιδιαίτερα είναι το οριεντάλ, ωστόσο η γκάμα της δεν έχει περιορισμούς. Άλλωστε, είναι ένα κορίτσι μόλις 20 χρονών, γεμάτο από ζωή και αυτό είναι κάτι που βγάζει στον αέρα και στην ατμόσφαιρα που περιρρέει γύρω της, ένας χείμαρρος που δεν ελέγχεται και την κάνει να ξεχωρίζει όταν χορεύει. 

"Μου αρέσει αυτός ο τρόπος έκφρασης της κινησιολογίας, ο χορός δηλαδή" τονίζει μιλώντας στο patrasevents.gr. "Μου διώχνει τα αρνητικά συναισθήματα, με ελευθερώνει και αποτελεί για μένα ένα μέσο επικοινωνίας με κόσμο που δεν γνωρίζω και μου είναι άγνωστος, αλλά ξέρω ότι με κοιτάζει όταν χορεύω". 


Τον χορό τον ξεκίνησε μέσα από την αγάπη της για το κλασικό μπαλέτο και την ρυθμική γυμναστική που έκανε για αρκετά χρόνια όταν ήταν μικρότερη.

Στη συνέχεια γνώρισε το οριεντάλ και το λάτιν, δύο είδη χορού που όπως μας λέει λατρεύει και αποτελούν τα αγαπημένα της. Ο χορός όμως είναι στο αίμα της και ίσως για αυτό πέρα από να την βλέπουμε σε κλαμπ και μαγαζιά, η ίδια φρόντισε να την βλέπουμε και στα γήπεδα. 

Συμμετέχει ενεργά στην ομάδα των cheerleaders του Αιόλου με προπονήτρια την Έφη Μάρκου, την οποία και ευχαριστεί για τη βοήθεια που της έχει δώσει. "Είναι κάτι που συνδυάζει τον χορό και την γυμναστική που επίσης λατρεύω.

Μου αρέσει μέσα από τον χορό και τη κίνηση να σκορπίζουμε τον ενθουσιασμό στο γήπεδο και να βοηθούμε με αυτόν τον τρόπο την ομάδα που αγωνίζεται να ανεβάσει τη ψυχολογία της και το ηθικό της" τονίζει. 


Η 20χρονη καλλονή που σίγουρα δεν μπορεί εύκολα να μην την προσέξεις, είναι αρκετά γνωστή στη νυχτερινή ζωή της Πάτρας.

H ίδια μας έχει έρθει από την Λάρισα, την πόλη καταγωγής της και στην Πάτρα μένει τα δύο τελευταία χρόνια χάρη στις σπουδές που κάνει στη σχολή Διοίκησης και Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών. 

Ωστόσο, αγάπα την Πάτρα και απόδειξη σε αυτό αποτελούν οι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες. "Είμαι ενθουσιασμένη που συμμετέχω ενεργά σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση που αποτελεί μια γιορτή για την πόλη που ζω" μας λέει.

Όσο για το τι θα κάνει αυτόν τον χειμώνα; Θα την δούμε από ότι μάθαμε σε δύο μαγαζιά της Πάτρας που θα τα στηρίξει με την παρουσία της. Σε ποια; Μην τα ζητάτε όλα από εμάς. Ψάξτε τη...