Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) συμμετέχει και φέτος στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Στη Θέση 22 (stand 22), στο Περίπτερο AKADEMIA 14 της 84ης Δ.Ε.Θ.

Ο χώρος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου έχει σχεδιαστεί ώστε να αποτελέσει κόμβο συνάντησης της Ακαδημαϊκής Κοινότητας. Ακόμη το εξειδικευμένο προσωπικό που θα παρευρίσκεται στον χώρο, θα είναι εκεί για να πληροφορεί τους ενδιαφερόμενους σχετικά με τον μεγάλο αριθμό Προγραμμάτων, Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών, που προσφέρει το Ίδρυμα, καθώς και τις παροχές για τους φοιτητές.

Παράλληλα κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, Καθηγητές των Προγραμμάτων θα ενημερώνουν το κοινό σχετικά με το αντικείμενο των Σχολών τους.

Συγκεκριμένα θα λάβουν χώρα στην Αίθουσα Akademia στο Περίπτερο 14 οι παρακάτω ομιλίες:

  • Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 14:45, ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του ΕΑΠ Ιωάννης Καλαβρουζιώτης θα παρουσιάσει τα Προγράμματα Σπουδών της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας.

  • Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 17:00 η Δρ. Ελισάβετ Γεωργιάδου, συνεργαζόμενο Εκπαιδευτικό Προσωπικό (ΣΕΠ) του ΕΑΠ, θα παρουσιάσει τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών: Γραφικές Τέχνες – Πολυμέσα, Σχεδιασμός Φωτισμού, Ακουστικός Σχεδιασμός και Ψηφιακός Ήχος.

  • Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 16:15, ο Κοσμήτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του ΕΑΠ Αντώνης Λιοναράκης, θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα «Συγγραφή και παρουσίαση επιστημονικής εργασίας: τι κάνω και πως»

  • Αμέσως μετά την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 17:00, ο Γιώργος Γκαντζιάς, Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων», θα πραγματοποιήσει ομιλία «Η Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση στην Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων: Επενδύοντας στις Πολιτιστικές Δραστηριότητες και της Χορηγίες».

  • Τέλος το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 11:15, με αφορμή τη δημιουργία του νέου Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Διοίκηση Τουρισμού» της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του ΕΑΠ, ο Αναπληρωτής Κοσμήτορας Σχολής Γιώργος Μ. Αγιομυργιανάκης θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα «Εξελίξεις στον Τουριστικό κλάδο, η θέση της Ελλάδας και ο ρόλος της Εκπαίδευσης.