Μετά το "In my City", δεν ήταν λίγοι αυτοί που περίμεναν το επόμενο single του Πατρινού ράπερ Wide Wolf.

Πρόκειται φυσικά για τον Ηλία Τσαμπά, τον ράπερ που προέρχεται από την αχαϊκή πρωτεύουσα και τους τελευταίους μήνες ζει μόνιμα στο Λονδίνο, την πόλη που κατά πολλούς αποτελεί την πρωτεύουσα και την έδρα της βιομηχανίας της μουσικής. 

Αν ισχύει αυτό, τότε σίγουρα η περίπτωση του Wide Wolf και το νέο τραγούδι που κυκλοφόρησε στο youtube, το "Ν22" έρχεται για να το επιβεβαιώσει με τον καλύτερο τρόπο.

Μια άκρως επαγγελματική δουλειά που έχει αποτυπώσει και έχει βγάλει τον "αέρα" του Λονδίνου, μέσα από τις εικόνες και την ατμόσφαιρα που μας μεταφέρει στο βίντεο κλιπ του, από τους δρόμους, τις πλατείες και τις γειτονιές του Βόρειου Λονδίνου. Σε ένα τραγούδι που κατά τα άλλα κινείται πάντως στο ύφος της ραπ και της κουλτούρας του hip - hop.

Οι στίχοι του τραγουδιού γραμμένοι στα ελληνικά, αποπνέουν μία αυτοπεποίθηση και ταυτόχρονα αναφέρονται στην προσπάθεια που κάνει ο... δαιμόνιος αυτός λύκος για να υπηρετήσει το συγκεκριμένο είδος της μουσικής, όπως καλύτερα μπορεί και με τον τρόπο πάντα που νομίζει αυτός.


Μακριά από συστημικές επιλογές και με ανοικτό μυαλό αφού το προσωνύμιο του καλλιτέχνη σε κάθε περίπτωση είναι διττό. Δαιμόνιος και έξυπνος λύκος, αλλά ταυτόχρονα ανοικτός και πλατύς, έτοιμος να ενσωματώσει στην μουσική και τα τραγούδια του τα μηνύματα που έρχονται από την κοινωνία, από την εποχή και από την γενιά του. 

Μια γενιά που αναζητάει και αυτή τον χαρακτήρα της, με την ραπ να είναι η μουσική που την εκφράζει. Μια μουσική που ταξιδεύει μαζί με τους ανθρώπους που την κουβαλούν μέσα τους και αυτό δεν αλλάζει σε όποιο σημείο του κόσμου και να βρεθούν.

Όπως ο Ηλίας Τσαμπάς. Από την Πάτρα στο Λονδίνο, στην καρδιά της σύγχρονης μουσικής. Ένας Wide Wolf των καιρών μας που αν μη τι άλλο, πέρα από το ταλέντο, έχει μεράκι και διάθεση για αυτό που κάνει. 

Δείτε το βίντεο σε σκηνοθεσία του Βασίλη Σεργιούλα.