Ενημερωτική εκδήλωση διοργανώνει την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 το Πανεπιστήμιο Frederick Κύπρου, στο Astir Hotel.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης το κοινό θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει με λειτουργούς του Γραφείου Εισδοχής του Πανεπιστημίου και να ενημερωθεί για τα προγράμματα σπουδών και τα πλεονεκτήματα φοίτησης στο Πανεπιστήμιο Frederick, την αναγνώριση από τον ΔΟΑΤΑΠ, τα δίδακτρα, τις διαδικασίες εισδοχής, τις υποτροφίες και το κόστος φοίτησης καθώς και για τη φοιτητική ζωή στην Κύπρο.

Το Πανεπιστήμιο Frederick ξεχωρίζει απ' όλα τα ιδιωτικά πανεπιστήμια της Κύπρου καθότι κατατάχτηκε πρώτο στο παγκόσμιο σύστημα αξιολόγησης Πανεπιστημίων U-Multirank.

Το U-Multirank είναι ένα από τα σημαντικότερα συστήματα αξιολόγησης και κατάταξης Πανεπιστημίων παγκοσμίως. Η αξιολόγηση κατατάσσει 1,711 Πανεπιστήμια από 96 χώρες, τα οποία συμπεριλαμβάνουν περίπου 5,153 σχολές και 12,500 προγράμματα σπουδών.

Επιπλέον, θα πρέπει να σημειώσουμε πως το Πανεπιστήμιο Frederick Κύπρου είναι εγγεγραμμένο στο μητρώο Πανεπιστημίου του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας και παρέχει αναγνωρισμένα προγράμματα σπουδών σε επίπεδό Πτυχίου, Μάστερ, και Διδακτορικού.