Υπόθεση των δύο ιταλικών ομάδων θα είναι ο τελικός του ταμπλό στο διπλό Γυναικών του Beach Tennis.

Το χρυσό μετάλλιο λοιπόν θα διεκδικήσουν η πρώτη ομάδα της Ιταλίας (Nicole NOBILE, Νinny VALENTINI) και οι συμπατριώτισσες τους, Veronica CASADEI , Greta GIUSTI.

Για το χάλκινο μετάλλιο θα αναμετρηθούν οι Γαλλίδες Μagali GARNIER, Julie LABRIT με τις Ισπανίδες Eva FERNANDEZ-PALOS, Sabrina LOPEZ-GARCIA. Στον πρώτο ημιτελικό η Α' ομάδα της Ιταλίας (Nicole NOBILE, Νinny VALENTINI) νίκησε με 7-6, 6-1 τις Γαλλίδες Μagali GARNIER, Julie LABRIT.

Στο πρώτο σετ εξελίχθηκε μεγάλη μάχη με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ, ωστόσο στο κρίσιμο 13ο game οι Iταλίδες έχοντας μεγαλύτερη εμπειρία από αγώνες με πίεση κατάφεραν να επικράτησουν με 1-0 σετ.

Από εκεί και πέρα οι Γαλλίδες απογοητεύτηκαν, φάνηκαν κουρασμένες και το κορυφαίο ιταλικό δίδυμο κατάφερε να επικρατήσει άνετα. Στον δεύτερο ημιτελικό η δεύτερη ομάδα της Ιταλίας (Veronica CASADEI , Greta GIUSTI) είχαν επίσης δύσκολο έργο απέναντι στις Ισπανίδες Eva FERNANDEZ-PALOS, Sabrina LOPEZ-GARCIA, αλλά σαφώς πιο έμπειρες και πιο σταθερές στην τελική προσπάθεια νίκησαν με 2-0 σετ, 6-2 και 6-4.