Η ιατροδικαστική εξέταση του 19χρονου σπουδαστή της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων και μαθητευόμενου του Έκτορα Μποτρίνι- που πριν από λίγες ημέρες είχε καταγγείλει βασανιστήρια στο εστιατόριό του στην Κέρκυρα- ολοκληρώθηκε και είδε το φως της δημοσιότητας.

Η εξέταση, λοιπόν, αναφέρει πως ο νεαρός έχει βλάβες στα άκρα που έχουν προκληθεί από θερμικό μέσο. Μάλιστα, είναι αρκετές τόσο σε έκταση όσο και σε βαθμό. Η ιατροδικαστική έκθεση έχει δοθεί στις δικαστικές αρχές όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν μπορεί να διαπιστωθεί πώς προκλήθηκαν οι θερμικές βλάβες στα χέρια του σπουδαστή, εάν δηλαδή τίναξε το λάδι από το τηγάνι ή εάν κάποιος του το πέταξε.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος, είχε καταγγείλει πως δεχόταν επιθέσεις με καυτό λάδι στα χέρια και εγκαύματα με εργαλεία μαγειρικής από τον υπεύθυνο κουζίνας στο εστιατόριο του διάσημου σεφ. Επιπλέον, όπως κατήγγειλε, ο υπεύθυνος κουζίνας του εστιατορίου τον αποδοκίμαζε φραστικά και του ασκούσε λεκτική βία.

Ο Έκτορας Μποτρίνι θέλησε να δώσει τη δική του εκδοχή λέγοντας πως δεν γίνονται αυτά τα πράγματα προσθέτοντας «θέλω να γελάσω». Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, σημείωσε πως «καυτό λάδι δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο. Αυτές είναι μπούρδες. Είναι 14 πιτσιρίκια εκεί μέσα. Σε κανένα δεν γίνεται μπούλινγκ».