Μετά από τέσσερις συναρπαστικούς προημιτελικούς προέκυψαν τα ζευγάρια των ημιτελικών Γυναικών στο Beach Tennis.

Συνεχίζουν οι δύο ομάδες της Ιταλίας, μία από την Γαλλία και μία από την Ισπανία, ενώ δεν αποκλείεται ο τελικός να είναι ιταλικός «εμφύλιος» καθώς οι δυο ομάδες της χώρας δεν θα βρεθούν αντιμέτωπες στους ημιτελικούς.

Πρώτες πήραν θέση στην τετράδα οι Μagali GARNIER, Julie LABRIT που αποτελούν την πρώτη ομάδα της Γαλλίας και με «επαγγελματική» εμφάνιση νίκησαν άνετα 6-0, 6-2 τις Marika COLONNA και Alice GRANDI από το Σαν Μαρίνο.

Στον ημιτελικό της Τρίτης 27 Αυγούστου οι Γαλλίδες θα αντιμετωπίσουν την πρώτη ομάδα της Ιταλίας αποτελούμενη από τις Nicole NOBILE, Νinny VALENTINI οι οποίες έκαναν επίδειξη δύναμης επί των Ελληνίδων Αναστασίας ΚΟΚΚΙΝΟΥ και Ασπασίας ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ, καθώς επικράτησαν με 6-0, 6-0 σετ.

Ο τρίτος προημιτελικός εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο αμφίρροπα και πιο δυνατά ματς της ημέρας. Η δεύτερη ομάδα της Ιταλίας αποτελούμενη από τις Veronica CASADEI, Greta GIUSTI νίκησε με 7-6, 6-3 τις αδελφές Marie Εve HOARAU και Mathilde HOARAU που συγκροτούν την δεύτερη ομάδας της Γαλλίας.

Η Ιταλία ΙΙ στον ημιτελικό θα βρει αντίπαλες τις Ισπανίδες Eva FERNANDEZ-PALOS, Sabrina LOPEZ-GARCIA που σε ένα ακόμα ντέρμπι νίκησαν 7-6 και 6-3 τις Ana Catarina ALEXANDRINIO, Manuela CUNHA από την Πορτογαλία.

Την Τρίτη 27 Αυγούστου θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί ως εξής:

Μagali GARNIER, Julie LABRIT (Γαλλία Ι) - Nicole NOBILE, Νinny VALENTINI (Ιταλία Ι)

Veronica CASADEI, Greta GIOUSTI (Ιταλία ΙΙ) - Eva FERNANDEZ-PALOS, Sabrina LOPEZ-GARCIA (Ισπανία).