Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η αγωνιστική χρονιά της φετινής αγωνιστικής σεζόν για τον Πατρινό πρωταθλητή Moutain Bike, Νίκο Ανδρεόπουλο. Ο Νίκος Ανδρεόπουλος κατάφερε να πάρει στον αγώνα της Άνω Χώρας στην Ορεινή Ναυπακτία την πρώτη θέση στην κατηγορία του και την τρίτη στην γενική κατάταξη. 

"Έκλεισε η αγωνιστική μου χρονιά αφήνοντας με απόλυτα ικανοποιημένο δεδομένου της ελάχιστης προπόνησης που έκανα φέτος" τόνισε ο ίδιος μετά το τέλος της κούρσας. Η χαρά του πάντως όπως επισήμανε  ήταν διπλή μιας και το βάθρο το μοιράστηκα με τον αθλητή του Σπύρο Κόσκινα ο οποίος κατέκτησε την 3η θέση της κατηγορίας μας,δείχνοντας μια εξαιρετικά ανοδική πορεία.  

Ο ίδιος σε σχετική του ανάρτηση ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς και τους ανθρώπους που τον στήριξαν για φέτος, αλλά και τους συνεργάτες που στάθηκαν στο πλευρό του. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο αγώνας της Άνω Χώρας της Ορεινής Ναυπακτίας είναι ένα από τα σημαντικότερα event της ορεινής ποδηλασίας και οι συμμετοχές κάθε χρόνο είναι πολλές από όλα τα μέρη της Ελλάδος.