Στην Πάτρα παραμένει ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακού, μία μέρα μετά την τελετή έναρξης των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων. 

Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, θερμός φίλαθλος και θιασώτης της Κωπηλασίας βρίσκεται στην Πάτρα για να παρακολουθήσει τους ΙΙ Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες. Μάλιστα το πρωί της Δευτέρας επισκέφθηκε την εγκατάσταση "Ηρα" και παρακολούθησε τον αγώνα του Rowing Beach Sprint ανάμεσα στα πληρώματα της Ελλάδας και του Μονακό.

"Λατρεύω την Ελλάδα, έρχομαι αρκετά συχνά και αγαπώ την ιστορία της, την κουλτούρα και τους ανθρώπους της που είναι πολύ φιλόξενοι" τόνισε, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην οικοδέσποινα των Αγώνων: "Η Πάτρα είναι μια υπέροχη πόλη. Μου αρέσουν πολύ το φαγητό, οι παραλίες με τα γραφικά ταβερνάκια δίπλα στο κύμα, οι μυρωδιές, η ευγένεια και η εξυπηρετικότητα του κόσμου".

Σε ό,τι αφορά το Rowing Beach Sprint ο Πρίγκιπας Αλβέρτος επισήμανε: "Ο καιρός είναι ιδανικός και ασφαλώς ο ήλιος της Ελλάδας δίνει ενέργεια στους αθλητές. Παρακολούθησα με μεγάλη ευχαρίστηση τον αγώνα στο διπλό Γυναικών σε μια πολύ ωραία εγκατάσταση".  Και κατέληξε: "Εύχομαι καλή τύχη στους αθλητές, δύναμη σε όλους όσοι δουλεύουν για να βγει ένα καλό αποτέλεσμα και ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία".