Θλίψη προκάλεσε στην Πάτρα και στους θεατρικούς κύκλους της πόλης ο χαμός της Ελισάβετ Ναζλίδου που έφυγε από τη ζωή στα 64 της χρόνια μετά από μία τετράμηνη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. 

Η Ελισάβετ Ναζλίδου είχε συνεργαστεί με το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας επί εποχής καλλιτεχνικής διεύθυνσης του Θέμου Μαμουλίδη, πρωταγωνιστώντας στην παράσταση "Παραμύθι χωρίς όνομα", ενώ είχε πάρει μέρος και στην παράσταση "Ποιος ανακάλυψε την Αμερική" της επίσης αδικοχαμένης Χρύσας Σπηλιώτη στο θέατρο "Αγορά". 

Ο Πατρινός μουσικός Γιώργος Δίπλας ανέβασε στο facebook ένα συγκινητικό κείμενο ως αντίο στην ηθοποιό με την οποία είχε συνεργαστεί γράφοντας τα εξής: "Λίγες νότες και λίγα λόγια για ένα κορίτσι που έφυγε. Την Ελισάβετ Ναζλίδου. Πάτρα θέατρο Απόλλων αρκετά χρόνια πίσω.

Πρόβα ορχήστρας για το παραμύθι χωρίς όνομα, από τη μισάνοιχτη πόρτα της πλατείας γλίστρησε σαν σκιά και μας χαμογέλασε. Είμαι η Ελισάβετ η Ναζλίδου είπε και αν δεν σας ενοχλώ θα μου άρεσε να παρακολουθήσω τη πρόβα σας. Την αγαπήσαμε όλοι απ τη πρώτη στιγμή. Έγινε αμέσως κομμάτι της ομάδας μας. Θα θυμάμαι πάντα αυτό το κορίτσι τις κουβέντες μας, τα μεγάλα υγρά της μάτια, και την ζεστή βραχνή φωνή της... Αντίο Ελισάβετ Ναζλίδου". 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ευρύ κοινό είχε γνωρίσει την ταλαντούχα ηθοποιό μέσα από τις πολλές εμφανίσεις της στα σήριαλ της ελληνικής τηλεόρασης, έχοντας μάλιστα σε πολλά από αυτά χαρακτηριστικές παρουσίες, όπως για παράδειγμα στην Αίθουσα του Θρόνου στο Mega το 1998.