Οι μικροί εθελοντές κλέβουν την παράσταση στους II Παράκτιους αγώνες, η αυλαία των οποίων άνοιξε το πρωί της Κυριακής στην αθλητική εγκατάσταση "Άρτεμις", στο παράκτιο μέτωπο της Πάτρας.

Τα αδέλφια Νικόλας ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ και Άγγελος ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ μαζί με τον εξάδελφο τους και έναν "κολλητό" φίλο τους που ασχολείται με την Ξιφασκία βρίσκονται από νωρίς το πρωί στα γήπεδα του Βeach Τennis και προσφέρουν τις πολύτιμες ανιδιοτελείς υπηρεσίες τους. 

«Έχω εντυπωσιαστεί από αυτά που ζω εδώ. Κάθε μέρα μαθαίνω σπουδαία πράγματα. Βλέπω αθλητές και αθλήτριες από διάφορες χώρες. Μου αρέσει πολύ που μετέχω σε όλη αυτή την γιορτή. Μου αρέσει πολύ το beach tennis. Είναι γρήγορο και τεχνικό άθλημα. Εγώ ασχολούμαι με την Ξιφασκία στον σύλλογο Μέγα Αλέξανδρο και επίσης μου αρέσει και η Τοξοβολία», είπε ο 11χρονος Κωνσταντίνος ΤΣΑΚΟΥΜΑΓΚΟΣ.

Πλάι στον Κωνσταντίνο κάθονται ο Άγγελος και ο Νικόλας. Τα δύο αδέλφια είναι τερματοφύλακες στις ακαδημίες της Παναχαϊκής, ενώ ο Νικόλας εδώ και επτά χρόνια χρόνια προσφέρει επίσης τις υπηρεσίες του ως ball boy στους αγώνες της επαγγελματικής ομάδας. «Η μητέρα μας εργάζεται για την διοργάνωση και αποφασίσαμε να συμμετέχουμε και εμείς με το δικό μας τρόπο. Είναι πολύ ωραία εμπειρία. Μακάρι κάποια στιγμή να λάβουμε κι εμείς μέρος σε μία τέτοια διοργάνωση».

Ο πιο χαμογελαστός απ΄όλους είναι ο Δημήτρης ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ, εξάδελφος του Άγγελου και του Νίκου. Είναι ο μπασκετμπολίστας της παρέας που έγινε εθελοντής για να ξεφύγει από την κονσόλα του Play Station. «Παίζω πολλές ώρες Play Station και αποφάσισα να ακολουθήσω τα ξαδέλφια μου. Είμαστε ωραία παρέα. Υπάρχει πολύς κόσμος εδώ, μαθαίνουμε χρήσιμα πράγματα, προσφέρουμε ό,τι μπορούμε και γνωρίζουμε τον πραγματικό αθλητισμό. Είναι μία μεγάλη εμπειρία για όλους τους νέους της Πάτρας και ειδικά για αυτούς που ασχολούνται με τον αθλητισμό».