Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, πολλά πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά στην ζωή σου, γεγονός που σου προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση. Μπαίνεις σε μια περίοδο που θα αρχίσεις να βλέπεις πολλά πράγματα από την θετική τους πλευρά και δεν θα απαισιοδοξείς πλέον. Κατάστρωσε έναν ορθολογικό προγραμματισμό και όλα θα τα φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο.

Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, τα νεύρα σου θα δοκιμαστούν και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος, για να αποφύγεις εντάσεις και παρεξηγήσεις. Δείξε κατανόηση και διπλωματία. Κάποιες εξελίξεις θα σε αναστατώσουν, αλλά αν το σκεφτείς καλύτερα θα δεις πως είναι υπέρ σου, γι’ αυτό μην αγχώνεσαι άδικα!

Δίδυμοι

Η αστάθεια έφτασε στο τέλος της. Μία εποχή μεγάλης σταθερότητας για το ζώδιό σου ανατέλλει, η οποία θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και θα βελτιώσει τον τομέα της επικοινωνίας στη ζωή σου. Η εκμάθηση νέων πραγμάτων θα σε απασχολήσει και θα πάρεις εφόδια για την αντιμετώπιση επερχόμενων ζητημάτων.

Καρκίνος

Φρόντισε σήμερα, φίλε Καρκίνε, να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να επεξεργαστείς στο μυαλό σου τις ιδανικότερες λύσεις στα ζητήματά σου. Χωρίς άγχος, χωρίς βιασύνη, απερίσπαστα και χωρίς επηρεασμό. Ξεκαθαρίσματα παρελθοντικών καταστάσεων μπορείς να τα κάνεις, αρκεί να έχεις και τον απαιτούμενο χρόνο για να ασχοληθείς μαζί τους. Απόφυγε οποιεσδήποτε τάσεις απομόνωσης μπορεί να έχεις γιατί ο κυκλώνας της μελαγχολίας μπορεί να σε τραβήξει βαθιά χωρίς να το καταλάβεις.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή Κυριακή έχει αρκετό προβληματισμό καθώς κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος επανέρχονται και μάλιστα με δυναμικό τρόπο για να σου υπενθυμίσουν πως ότι έχεις αφήσει άλυτο θα στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά σου. Απ’ την άλλη, η ενεργητικότητά σου σήμερα θα σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις όλα και να προχωρήσεις γρήγορα, αξιοποιώντας διάφορες ευκαιρίες που θα προκύψουν.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα οι συζητήσεις που θα κάνεις θα σε φέρουν σε αντιπαράθεση με τους γύρω σου. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου και απάντησε σε όσα σου καταλογίζουν ως δικά σου λάθη. Εξάλλου, έχεις την ικανότητα να πείθεις για όσα πραγματικά πιστεύεις, αρκεί να μειώσεις τα νεύρα σου και μην χάσεις την ψυχραιμία σου.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή Κυριακή ευνοεί πρωτοβουλίες, ξεκαθαρίσματα και κάθε τύπου συζητήσεις που θα διαλευκάνουν τα κακώς κείμενα της ζωής σου. Βάλε σε προτεραιότητα τις υποθέσεις σου, για να μπορέσεις να προχωρήσεις αργότερα στην υλοποίηση των στόχων σου και εκτίμησε αυτά που έχουν να σου προσφέρουν τόσο οι δικοί σου άνθρωποι, όσο και οι συνεργάτες σου.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, αρχίζεις σιγά-σιγά να ξαναβρίσκεις και πάλι τους ρυθμούς σου. Αυτό θα σε κάνει να κάτσεις να σκεφτείς μερικά πράγματα πιο σοβαρά και υπεύθυνα κι έτσι θα μπορείς να αποδώσεις με τον καλύτερο τρόπο. Φρόντισε να έχεις πολύ συνετό προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις και να κρατάς την ψυχραιμία σου σε κάποια θέματα που μπορεί να μην τελειώνουν ακόμη.

Τοξότης

Σήμερα, φίλε Τοξότη, οι πλανήτες σε ωθούν να αναζητήσεις άλλους δρόμους κι ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και θα θέσεις νέους στόχους. Μη δείχνεις έλλειψη υποχωρητικότητας και αδιαλλαξία απέναντι στους συνομιλητές σου, γιατί θα χάσεις βαθμούς στο θέμα της επικοινωνίας. Φρόντισε να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, μάθε να χαίρεσαι την κάθε στιγμή της ζωής και να αφήνεις πίσω σου οτιδήποτε σταματά την πορεία σου ή σου χαλάει την ψυχολογική σου διάθεση. Κάνε μια ανανέωση στην εξωτερική σου εμφάνιση και άλλαξε τη διατροφή σου. Θα δεις ότι έτσι θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Διάφορες συγκυρίες και ευχάριστες εξελίξεις θα σε βοηθήσουν σήμερα να πάρεις ξανά τα πάνω σου, ψυχολογικά και σωματικά.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις είναι αρκετές και κυρίως αφορούν άτομα που θα σε πλησιάσουν και θα σε μπερδέψουν με τη συμπεριφορά τους. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για να καταλάβεις ποιοι είναι αυτοί που σου λένε αλήθεια και ποιοι είναι αυτοί που σε κοροϊδεύουν. Σε κάθε περίπτωση να είσαι ψύχραιμος και έτοιμος για όλα. Τα επαγγελματικά σου έχουν μπει σε μια καλή σειρά.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, τα νεύρα σου σήμερα δεν είναι σε καλή κατάσταση και αυτό δεν αφορά μόνο εσένα, αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου και στους οποίους ξεσπάς με κάθε αφορμή. Ηρέμησε λίγο και βρες τι ακριβώς σου φταίει, γιατί σήμερα κινδυνεύεις να διαταράξεις ισορροπίες σε πολύ σημαντικές σου σχέσεις.