Είναι γνωστό ότι ο Πατρινός Σωτήρης Δούβρης, θεωρείται κυρίως ένας ηθοποιός του θεάτρου, έχοντας συμμετάσχει σε υπέροχες δουλειές, με τελευταία την παράσταση "Οι 12 Ένορκοι" που συνεχίζει τις εμφανίσεις της. 

Ωστόσο, στο ευρύ κοινό έγινε γνωστός κυρίως μέσα από το ρόλο του αστυνόμου Γιάνναρη στο τηλεοπτικό σήριαλ του AΝΤ1 "Η Επιστροφή", με τον οποίο έκανε θραύση. 

Ο ίδιος βέβαια έχει συμμετάσχει στο παρελθόν σε αρκετές ακόμα γνωστές τηλεοπτικές σειρές που έχουν κατά καιρούς παιχθεί στην τηλεόραση (θυμηθείτε το Νησί), όμως ο Γιάνναρης έγινε ανάρπαστος, όχι μόνο στη μικρή οθόνη, αλλά και στα social media.

Σύμφωνα με τα όσα μάθαμε, τον Πατρινό ηθοποιό με το ιδιαίτερο ταλέντο και τις ξεχωριστές αυτές περγαμηνές, θα τον δούμε και φέτος στην τηλεόραση, αφού θα συμμετάσχει σε ορισμένα επεισόδια της κωμικής σειράς του AΝΤ1, "Πέτα τη φριτέζα", με τον Γιάννη Μπέζο και τον Φάνη Μουρατίδη.

Δεν έχουμε μάθει φυσικά τι ρόλο θα παίξει αυτή τη φορά, όμως είμαστε σίγουροι ότι θα του δώσει στόμφο και χαρακτήρα, όπως έγινε με τον Γιάνναρη.

Ο... Γιάνναρης από ότι μάθαμε ακολούθησε τον Σωτήρη Δούβρη ακόμα και στις διακοπές που έκανε σε παραθαλάσσιο χωριό της Αιγιαλείας, αφού τα πιτσιρίκια που τον έβλεπαν τον χάζευαν με τις ώρες και στο τέλος του ζητούσαν αυτόγραφο.