Η Δήμητρα Κουκλοτίδου είναι ένα από τα βασικά μέλη της ελληνικής εθνικής ομάδας του Rowing Beach Sprint που θα δούμε στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες της Πάτρας

Η ίδια μιλώντας για τους αγώνες μετά το τέλος της προπόνησης που έγινε στις εγκαταστάσεις της Ήρα στην Πλαζ τόνισε: «Είμαι έτοιμη για το καλύτερο δυνατό. Στόχος μας είναι το χρυσό μετάλλιο.

Ήμουν και στην αποστολή που αγωνίστηκε στους προηγούμενους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες στην Πεσκάρα, εκεί όπου κατακτήσαμε το ασημένιο μετάλλιο. Είναι πολύ όμορφο για έναν αθλητή να αγωνίζεται σε μια σημαντική αθλητική διοργάνωση και να νιώθει μέλος μια μεγάλης αθλητικής οικογένειας».

Για τις εγκαταστάσεις είπε: «Ο στίβος είναι εξαιρετικός και οι συνθήκες των εγκαταστάσεων ιδανικές. Τα ρεύματα και τα κύματα στην περιοχή αυξάνουν τον βαθμό δυσκολίας και ανταγωνισμού και πραγματικά είναι πολύ όμορφο που μπροστά μας θα έχουμε και τη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου».

Όσο για την πόλη της Πάτρας τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη διότι επιστρέφω στην Πάτρα, όπου έχω ξαναβρεθεί για τουρισμό. Κατάγομαι από την Θεσσαλονίκη και η Πάτρα μοιάζει με τη δική μου πόλη. Μου αρέσουν οι μεγάλες πόλεις που βρέχονται κιόλας από τη θάλασσα».