Οι δηλώσεις της αθλήτριας της ελληνικής Εθνικής ομάδας γυναικών Beach Handball, Ελένης Ποιμενίδου, μετά την προπόνηση στην εγκατάσταση "Αρτεμις".

Για τους Αγώνες: «Θα έλεγα ότι πρόκειται για μια μικρογραφία των Ολυμπιακών Αγώνων και είμαι σίγουρη ότι η Πάτρα, που είναι μια πόλη με κουλτούρα στα σπορ και αγαπά τον αθλητισμό, θα στηρίξει τους Αγώνες όσο και όπως μπορεί».

Για τη δυναμική και τις προοπτικές της ελληνικής ομάδας: "Πέρυσι κατακτήσαμε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν. Κάθε φορά αποδεικνύουμε ότι ανήκουμε στο γκρουπ των κορυφαίων αλλά πολλές ομάδες βρίσκονται σχεδόν στο ίδιο επίπεδο και αρκετά ματς θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Κανείς λοιπόν δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί εδώ. Θέλουμε να χαιρόμαστε αυτό που κάνουμε και παράλληλα να φτάσουμε ως το τέρμα".

Για το Beach Handball: "Το άθλημά μας ανεβαίνει συνεχώς, οδεύει προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι συναρπαστικό και δεν αμφιβάλλω ότι ο κόσμος θα το αγκαλιάσει, θα το αγαπήσει και θα αποζημιωθεί από το θέαμα".