Η νέα σειρά του ΣΚΑΙ, με την υπογραφή της Βάνας Δημητρίου, του Κούλλη Νικολάου και του Ανδρέα Γεωργίου «8 Λέξεις» έρχεται. Αυτό είναι το νέο τρίλεπτο χορταστικό τρέιλερ.

Η μεταγραφή του Ανδρέα Γεωργίου στον ΣΚΑΙ ήταν αναμφισβήτητα ένα από τα πιο ηχηρά τηλεοπτικά γεγονότα του φετινού καλοκαιριού. Η νέα του σειρά «8 Λέξεις» έχει όλα τα στοιχεία - που χαρακτηρίζουν τα σίριαλ του Κύπριου δημιουργού - για να γίνει επιτυχία, καθώς και ένα λαμπερό καστ.

Ανάμεσα στους παλιούς γνώριμους από το Τατουάζ, όπως τον Γιώργο Παρτσαλάκη, τον Απόστολο Γκλέτσο και τη Δανάη Παππά, στο σίριαλ «8 Λέξεις» που υπογράφει η Βάνα Δημητρίου, θα δούμε την Πέμυ Ζούνη και τη Θάλεια Ματίκα.

Το σχεδόν τριών λεπτών τρέιλερ που βγήκε στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες δίνει πολύ περισσότερες πτυχές της ιστορίας που θα ξεδιπλωθεί τον Σεπτέμβρη μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, στις «8 Λέξεις». Ένας άνδρας που αναρριχάται ταχύτατα στην πολιτική σκηνή της χώρας, ο Μιχαήλ, που προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρύψει το σκοτεινό του παρελθόν. Παρελθόν που περιλαμβάνει όπως βλέπουμε και ένα παιδί.

Απέναντί του, ένας ζωγράφος, ο Οδυσσέας. Οι δύο άνδρες αν και με εντελώς διαφορετική κοσμοθεωρία θέλουν την ίδια γυναίκα, την Ηλιάννα που όπως φαίνεται από το τρέιλερ έχει πει το ναι για ένα γάμο με τον Μιχαήλ. Ποια είναι όμως τα μυστικά που βαραίνουν κάθε χαρακτήρα της σειράς «8 Λέξεις» και τι είναι εκείνο που θα τα φέρει στην επιφάνεια; Ποιοι κρύβονται πίσω από τη μάσκα και ποιος είναι έτοιμος να σηκώσει το όπλο;

Περισσότερα θα μάθουμε με την πρεμιέρα της σειράς «8 Λέξεις», που όπως μαθαίνουμε αναμένεται να κάνει πρεμιέρα νωρίς, εκεί κατά τα τέλη του Σεπτέμβρη από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.


8 Λέξεις Trailer ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΙ TV HD