Για όλους και για όλα μίλησε ο Πέδρο Μαρτίνς, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 1. Ο προπονητής του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε πως πρωταρχικός στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου.

Όσον αφορά τη μεγάλη βραδιά της ομάδας του απέναντι στην Κράσνονταρ για τα προκριματικά του Champions League, ο Μάρτινς επεσήμανε στη συνδρομητική τηλεόραση πως στόχος του Ολυμπιακού είναι η συμμετοχή στους ομίλους, ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

Για το μήνυμα που έστειλε μέσω των μέσων κοινωνικών δικτύωσης μετά το 4-0 επί της Κράσνονταρ: «Έχουμε παίξει το ένα μέρος της πρόκρισης. Γι αυτό και έκανα την ανάρτηση. Γιατί δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη».

Για τον Αστέρα Τρίπολης: «Είναι μια ομάδα με πολλά καινούργια πρόσωπα. Έχει αλλάξει πολλά πράγματα. Έχει πολλούς Ισπανούς παίκτες. Έχει κρατήσει τον κορμό από τη μέση και πίσω. Είναι αλήθεια πάντως πως δεν έχει πολλά γνωστά πρόσωπα στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Για τα πλάνα του: «Ακόμη δεν γνωρίζουμε την κατάσταση των παικτών από το ματς με την Κράσνονταρ. Φυσικά θα υπάρξουν αλλαγές. Στη σημερινή (23/08) προπόνηση θα κριθεί η 11άδα, βάσει και των παικτών που θα είναι έτοιμοι. Έχουμε ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν και σίγουρα θα προχωρήσουμε σε ροτέισον».

Για τους φετινούς στόχους: «Ξεκάθαρος στόχος φυσικά, είναι οι όμιλοι του Champions League. Πρωταρχικός όμως, είναι το πρωτάθλημα. Όλοι οι παίκτες που θα βρεθούν στο αυριανό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης θα είναι 100% έτοιμοι να βοηθήσουν, ώστε να ξεκινήσουμε όπως θέλουμε τη διοργάνωση. Γιατί όπως είπαμε, αυτό που θέλουμε να πετύχουμε φέτος, είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για την ομοιογένεια: «Φυσικά, σε ένα σπουδαίο σύνολο, οι παίκτες προσαρμόζονται πιο εύκολα. Η ομοιογένεια υπάρχει από την περσινή σεζόν. Τα πιο δύσκολα ματς, ήταν εκείνα που οι παίκτες μας γυρνούσαν από τις Εθνικές τους ομάδες. Ο Αστέρας όμως είναι ποιοτικός. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, γιατί πρόκειται για έναν δύσκολο αντίπαλο.Όμως, είμαι περήφανος για το σύνολο των ποδοσφαιριστών που έχουμε φέτος. Είμαι σίγουρος για την ομάδα μου και αυτά που μπορούμε να πετύχουμε».

Για την αποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού: «Είχαμε προβλήματα πέρυσι με την αποτελεσματικότητα. Έχουμε σωστή και νοοτροπία και συμπεριφορά. Η αποτελεσματικότητα "διορθώθηκε", χάρις τη σωστή οργανωτική λειτουργία που υπάρχει. Μεγάλο ρόλο φυσικά παίζει και η διάρκεια που είμαστε όλοι μαζί και το γεγονός πως οι παίκτες μου, έχουν αφομιώσει αυτά που θέλω.

Χειριζόμαστε καλύτερα φέτος τις δύσκολες στιγμές στον αγώνα. Επιτρέπαμε πέρυσι πολλές αντεπιθέσεις. Φέτος έχουμε διορθωθεί σε αυτό το κομμάτι και λόγω της εμπειρίας που έχουν αποκομίσει οι παίκτες μας και της ωριμότητας που έχει έρθει, μέσω των αγώνων».

Για τον Μπουχαλάκη: «Βοηθάει πολύ ο Μπουχαλάκης με τα τρεξίματά του. Είναι πολλά χρόνια εδώ. Έχει μια ισχυρή προσωπικότητα μέσα στα αποδυτήρια. Είναι ένας παίκτης απαραίτητος για εμάς».

Για το αν άλλαξε πράγματα στην παρουσία του στον Ολυμπιακό: «Προσαρμόστηκα ναι, αλλά δεν άλλαξα πράγματα. Μου αρέσει πολύ εδώ, στην Ελλάδα. Είμαι χαρούμενος εδώ».