Οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη στα προσεχή επεισόδια της «Οργής» σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα και τη Φαίδρα Στάθη. Ο Αντρέας καταλήγει… συγκάτοικος της Δήμητρας στο σπίτι του Οδυσσέας.

Είναι πολύ συγκινημένος που βρίσκεται ξανά κάτω από την ίδια στέγη με τη θεία του, καθώς θα έχει την ευκαιρία να την προσέχει. Χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει ότι θα της αποκαλύψει την αληθινή του ταυτότητα…

Στο μεταξύ, ο Σαΐντ τον «στριμώχνει» για τα καλά. Του λέει ξεκάθαρα ότι είναι άδικο να μπλέξει τον Παύλο στον φόνο της Τατιάνας ενώ είναι αθώος, ωστόσο, ο Αντρέας δεν ακούει κουβέντα. Μάλιστα, πλησιάζει τον Μάνο για να τον πείσει για την ενοχή του Παύλου.

Ο Πέτρος, από την άλλη, αντιλαμβάνεται ότι ο Σαΐντ ξέρει από παλιά τον Αντρέα και τον πιέζει να του μιλήσει ανοιχτά, χωρίς να τα καταφέρει. Όμως ο Σαΐντ τον παρακαλεί να βοηθήσει τον Παύλο γιατί είναι σίγουρος πως είναι αθώος…

Ο Μάνος επιτίθεται στον Γρηγόρη…

Η περιπέτεια με την εγκυμοσύνη της έχει αίσιο τέλος, όμως η Έλενα βρίσκεται σε αδιέξοδο. Δεν ξέρει τι να κάνει, αλλά η Μαντώ της λέει ξεκάθαρα πως θα τη στηρίξει ό,τι κι αν αποφασίσει. Πάντως, ο γάμος της κοπέλας με τον Μάνο πάει από το κακό στο χειρότερο.

Όταν την πιάνει στα πράσα ο άντρας της να τηλεφωνεί κρυφά στον Γρηγόρη, για μια ακόμα φορά καβγαδίζουν άγρια. Μάλιστα, ο Μάνος αποφασίζει να επισκεφθεί τον αντίζηλό του και να τον αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο.

Την ίδια ώρα, ο Αχιλλέας οδηγεί τα πράγματα στα άκρα για να «ξεσκεπάσει» τη Ρωξάνη. Της λέει ότι κανόνισε να πάνε να ακούσουν τον Πάρη σε ένα live και τη φέρνει σε δύσκολη θέση.

Κατά τη διάρκεια της επεισοδιακής βραδιάς, ο Αχιλλέας φέρεται άσχημα στον Πάρη και προκαλεί την παρέμβαση της Όλγας, με αποτέλεσμα η κατάσταση να βγει εκτός ελέγχου.

Ο Πέτρος, από την άλλη, ανησυχεί πολύ για τη Μαντώ. Στην επόμενη συνάντησή τους, αναγκάζεται να της ομολογήσει ότι ο Λεωνίδας σκότωσε τη μητέρα και την αδελφή του Οδυσσέα, ενώ έκλεισε εκείνον άδικα στη φυλακή!

Η γυναίκα συγκλονίζεται, για μια ακόμα φορά, με όσα μαθαίνει για τη σκοτεινή πλευρά του άντρα της. Αγνοεί, όμως, ότι εκείνη τη στιγμή την παρακολουθεί ο Λεωνίδας, που αργότερα θα απειλήσει τον Πέτρο προκειμένου να μην την πλησιάσει ξανά…

Ελεύθερος ο Παύλος…

Σύντομα ο Παύλος αποφυλακίζεται και αντιμετωπίζει τον Αντρέα. Τον ρωτά ευθέως για ποιο λόγο θέλει να τον μπλέξει στον φόνο της Τατιάνας.

Εν τω μεταξύ, ο Πέτρος συνειδητοποιεί την αληθινή ταυτότητα του Αντρέα και ζητά από τον Σαΐντ να του πει αν πράγματι ο νεοφερμένος νεαρός είναι ο Οδυσσέας.

Ο Σαΐντ δεν έχει άλλη επιλογή και παραδέχεται την αλήθεια. Τον βάζει, όμως, να του υποσχεθεί ότι θα το κρατήσει μυστικό.

Αργότερα, ο Σαΐντ προσπαθεί να πλησιάσει τον Αντρέα και του ζητά να τον αφήσει να τον βοηθήσει μαζί με τον Πέτρο.

Εκείνος όμως είναι αρνητικός, καθώς έχει τα δικά του σκοτεινά σχέδια.

Θανάσιμος κίνδυνος για τη Μαντώ…

Ταραγμένη μετά τις νέες αποκαλύψεις για τον άντρα της, η Μαντώ επιστρέφει στο σπίτι της και μαζεύει λιγοστά πράγματα για να εξαφανιστεί.

Όμως, πέφτει πάνω στον Λεωνίδα, που την πιέζει να του πει τι της εκμυστηρεύτηκε ο Πέτρος.

Ο αδίστακτος άντρας αντιλαμβάνεται πως η γυναίκα του ξέρει τα πάντα. Της δίνει κρυφά υπνωτικά χάπια για να τη ρίξει σε λήθαργο και επικοινωνεί πανικόβλητος με τον Νεοκλή…

Στο μεταξύ, τόσο η Έλσα όσο και ο Πέτρος τηλεφωνούν διαρκώς στην άτυχη γυναίκα αλλά εκείνη δεν απαντά. Και οι δύο αρχίζουν να ανησυχούν.

Την ίδια ώρα, ο Λεωνίδας στέλνει έναν μπράβο του στον Πέτρο για να τον απειλήσει και πάλι.

Εκείνος δε πτοείται και τότε ο μπράβος επιχειρεί να τον σκοτώσει.

Τον σώζει, όμως, στο παραπέντε ο Σαΐντ…

Πηγή: Τηλέραμα