Η Σοφία Βογιατζάκη παραχώρησε συνέντευξη στο «TV Μανία» και μίλησε μεταξύ άλλων για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στις περιοδείες.

Πολλοί συνάδελφοί σου υποστηρίζουν ότι υποφέρουν στις περιοδείες. Είναι τόσο δύσκολο;

Εντάξει, δεν είναι κάτι τραγικό. Αλλά, αντικειμενικά, αν το δεις, είναι μία δύσκολη συνθήκη. Καθόλου εύκολο! Μετακινείσαι συνεχώς, πολλές φορές δεν ξέρεις πού θα πας μετά, δεν ξεκουράζεσαι. Υπάρχει κούραση. Αλλά, να σου πω κάτι;

Η παρέα μετρά! Αν έχεις καλή παρέα, όλα ξεχνιούνται. Περνάς καλά, βρε παιδάκι μου κι όσο να πεις και το δύσκολο μαλακώνει. Περνά πιο γρήγορα. Κάνεις τις πλάκες σου, τα γέλια σου…

Διακοπές θα προλάβεις να πας κάπου;

Α, όχι, δεν πρόκειται να πάω. Δεν προβλέπονται. Όμως, αν το δεις κι από την άλλη πλευρά, εγώ δεν θέλω σχεδόν ποτέ να κάνω διακοπές. Δουλεύω 26 χρόνια συνεχώς, μου λένε «μα, δεν θα ξεκουραστείς, να πας διακοπές;» κι εγώ λέω «παιδιά, δόξα να ’χει η Παναγιά! Είμαι τυχερή που δουλεύω!».

Δεν είναι κακό να πας διακοπές, αν τις χρειάζεσαι, αλλά πού να κουραστώ; Να διακόψω, ποιο πράγμα ακριβώς; Αυτό το οποίο με γεμίζει και είναι η ζωή μου; Περνώ καλά, είμαι χαρούμενη όταν δουλεύω. Αγαπώ την καθημερινότητά μου και είμαι ψυχοπαθής με τη δουλειά. Αν τύχει και κάτσω κανά μήνα, πέφτω σε κατάθλιψη, κουράζομαι, βαριέμαι, γκρινιάζω, κάτι παθαίνω. Όταν δουλεύω, παίρνω μπρος! (γελά).