Καλοκαιρινές διακοπές; Το σκέφτεστε ακόμα ή απλώς σας έχει γίνει έμμονη ιδέα; 

Τις διακοπές τις έχουμε ανάγκη όλοι μας. Έτσι για να χαλαρώσουμε, να ξεφύγει το μυαλό μας, τέλος πάντων γιατί... έτσι μας αρέσει και δεν θα το αναλύσουμε περισσότερο. Διακοπές πρόκειται να πάμε, δεν θα κάνουμε φιλοσοφία, ούτε πρόκειται να λύσουμε κανένα γρίφο ή κανένα σταυρόλεξο. 

Σταυρόλεξο είπα; Να μην ξεχάσω να βάλω δύο τρία από αυτά στη βαλίτσα, έτσι για να περνάει η ώρα μου όταν χαλαρώνω. Γιατί ξέρετε δεν είμαι από αυτούς που είναι όλη μέρα σε μία πισίνα, έχοντας γύρω τους καμία ντουζίνα όμορφες κοπέλες να τους σερβίρουν το κοκτέιλ με το... καλαμάκι, ούτε θα κάτσω να με αλείφουν όλη ημέρα με το αντηλιακό τους και αλίμονο δεν θα λυγίσω και ούτε θα ακούσω τις προκλήσεις τους να χορεύω όλη μέρα μαζί τους με ένα μαγιό. 

Θέλω και τις δικές μου ώρες στις διακοπές που θα πάω, τις ώρες εκείνες που να είναι αποκλειστικά για μένα για να χαλαρώνω και να ξεφεύγω. Τι είπατε; Δεν θα πάω διακοπές και η μόνη πισίνα που έχω δει είναι η σκάφη στο μπαλκόνι μου, αλλά και ότι τέλος πάντων είμαι από αυτούς που οι διακοπές μου έχουν γίνει έμμονη ιδέα το φετινό καλοκαίρι αφού θα πάω κάπου μόνο στον ύπνο μου;  

Πού το ξέρετε αυτό; Σας παρακαλώ! Δεν σας επιτρέπω! Ο Διαμαντής Κυριακάκης μας κάνει τις δικές του προτάσεις στο κανάλι του στο ΤΙΠΟΤΑ, αναλύοντας ταυτόχρονα τα προβλήματα που γεννούν οι καλοκαιρινές διακοπές, τόσο στο κεφάλι μας, όσο και στην τσέπη μας. Σε όσους πάνε. Γιατί σε μας που από ότι καταλάβατε δεν θα πάμε πουθενά, κανένα πρόβλημα. 

Λύνουμε το σταυρόλεξό μας, ρίχνουμε και λίγο νερό στα μούτρα μας από τη σκάφη και όλα κομπλέ. Του χρόνου πάλι. 


ΤΙΠΟΤΑ #1 - Προβλήματα (?!) καλοκαιρινών διακοπών!