Με νέες απειλές κατά του Έκτορα Μποτρίνι εμφανίστηκε στο faceboook, λίγες ώρες μετά την επίθεση με μπογιές στο εστιατόριο του σεφ, ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, μέλος του Ρουβίκωνα.

Στην ανάρτησή του καταφέρεται εναντίον του διάσημου σεφ, χαρακτηρίζοντάς τον «ψωνισμένο σεφ», «καραγκιόζη» και του... συστήνει «να χαλαρώσει γιατί η ζωή δεν είναι ριάλιτι μαγειρικής».

Τέλος, απειλεί ξεκάθαρα με νέα επίθεση και μάλιστα με χειροδικεία: «Την επόμενη φορά μπορεί να φύγει και κανένα χαστούκι μπροστά στους πελάτες».

Τα ξημερώματα της Παρασκευής ο Ρουβίκωνας επιτέθηκε με μπογιές στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στο Χαλάνδρι και προκάλεσε υλικές ζημιές. Το εστιατόριο αυτή την περίοδο είναι κλειστό λόγω καλοκαιριού.

Ο Ρουβίκωνας έβαλε στο στόχαστρο τον Εκτορα Μποτρίνι όταν μαθητευόμενος σεφ κατήγγειλε ότι υπέστη κακοποίηση από προϊσταμένους του στο εστιατόριο του σεφ στην Κέρκυρα.

Η ανάρτηση του Γιώργου Καλαϊτζίδη:

«Όλα αυτά τα ψωνισμένα αφεντικά που νομίζουν πως οι υπάλληλοι των μαγαζιών τους είναι και δούλοι τους ας προσέχουν λίγο...Γιατί ενίοτε μπορεί να δεχτούν επισκέψεις και οι ρόλοι έστω και για λίγο να αντιστραφούν.Όσον αφορά τον συγκεκριμένο καραγκιόζη να κοιτάξει να χαλαρώσει γιατί η ζωή δεν είναι ριάλιτι μαγειρικής.Την επόμενη φορά μπορεί να φύγει και κανένα χαστούκι μπροστά στους πελάτες».