Μέσα σε μόλις μία νύχτα σημειώθηκαν τρία σοβαρά τροχαία στην Κρήτη με εγκλωβισμό κάποιου επιβάτη στα συντρίμμια προκαλώντας την κινητοποίηση της πυροσβεστικής.

Τροχαίο με εγκλωβισμό στην Κρήτη

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το σοβαρότερο καταγράφηκε στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου όταν λίγο πριν τις 11.30 το βράδυ δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά μεταξύ τους στον επαρχιακό δρόμο που Βρούχα προς Σελλες. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ένα άτομο και να χρειαστεί να συνδράμει η πυροσβεστική που έσπευσε με ένα όχημα και δύο υπαλλήλους. Μέσα σε λίγη ώρα η επιχείρηση απεγκλωβισμού ολοκληρώθηκε με αποτέλεσμα ο τραυματίας να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Να σημειωθεί ότι και την Πέμπτη και πάλι στην Κρήτη σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο με εγκλωβισμό οδηγού.

ΙΧ αναποδογύρισε στη μέση του δρόμου στο Ηράκλειο Κρήτης

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ στην οδό Σμπώκου κοντά στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου όταν ένας οδηγός ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει και να ακινητοποιηθεί σε κολόνα της ΔΕΗ.

Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα με οκτώ πυροσβέστες καθώς ο οδηγός είχε εγκλωβιστεί χωρίς ωστόσο να έχει τραυματιστεί.

Τροχαίο τα ξημερώματα στα Χανιά Κρήτης

Το τρίτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 6 το πρωί στα Χανιά. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ένας οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και διαγράφει μία «τρελή πορεία» σε δρόμο της Νέας Κυδωνίας καταλήγοντας πάνω σε σταθμευμένο ΙΧ. Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα με πέντε πυροσβέστες που έβγαλαν με ασφάλεια τον οδηγό από τα συντρίμμια ενω το ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο των Χανίων.

Φωτογραφία: cretapost