Το GNTM επιστρέφει σε λίγο καιρό στις οθόνες μας με την ίδια κριτική επιτροπή, μιας κι απ’ ό,τι φάνηκε οι κριτές είχαν χημεία μεταξύ τους. Αυτή που ξεχώρισε όμως περισσότερο, ήταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Από την πρώτη στιγμή κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, όχι μόνο με την εντυπωσιακή ομολογουμένως εμφάνισή της, όσο με τις ατάκες της, οι οποίες έγιναν αμέσως viral και χρησιμοποιήθηκαν σε διάφορα memes που έφτιαξαν οι χρήστες των social media.

Μία χαρακτηριστική φράση που ακούσαμε να λέει πολλές φορές πέρσι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στις διαγωνιζόμενες, κατά τη διάρκεια των κάστινγκ του GNTM, ήταν το «Το έχω κάνει κι εγώ αυτό». Οτιδήποτε ανέφερε κάθε μια κοπέλα ότι έχει κάνει στη ζωή της, η απάντηση της Ηλιάνας, η οποία φαινόταν ότι δεν εντυπωσιαζόταν ιδιαίτερα, ήταν του στυλ «Σιγά, το έχω κάνει κι εγώ αυτό».

Το γνωστό μοντέλο όμως, δεν φάνηκε να ενοχλείται με όλον αυτόν τον ντόρο που έγινε με το όνομά της, ίσα-ίσα το διασκέδασε κιόλας κι αυτοσαρκαζόταν. Το ίδιο συνέβη και αυτή τη φορά, όπου αμέσως μετά την πρώτη προβολή του τρέιλερ του GNTM για τη νέα σεζόν, ακομπλεξάριστη και κάνοντας χιούμορ, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram από τα γυρίσματα, γράφοντας:

«GNTM IS BACK (Το GNTM επιστρέφει) !!! Ε καλά σιγά δεν είναι κάτι δύσκολο το έχω κάνει και πέρυσι αυτό.. Παρόλα αυτά είστε έτοιμοι για τη δεύτερη σεζόν; Και που ξέρετε μπορεί να βρέθηκε κάτι που δεν το έχω κάνει (ακόμα) εγώ. ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ».