Το GNTM 2 είναι προ των πυλών και η Μικαέλα Φωτιάδη με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναπόλησε τις στιγμές που πέρασε η ίδια πέρυσι στον διαγωνισμό.

«Ήμουν τόσο χαρούμενη ανυπομονούσα για τις δοκιμασίες και είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην με χάσω. Τελικά στις δοκιμασίες τα πήγαινα καλά, άλλα κάπου μεταξύ σοβαρού και αστείου έχασα λίγο τον εαυτούλη μου… Είναι πάντα καλό να λες αυτό που σκέφτεσαι και να είσαι ειλικρινής ή αν δεν έχεις κάτι καλό να πεις, καλύτερα να μην πεις τίποτα; Να είσαι Ειλικρινής πάντα! Άλλα με σεβασμό!

Το ταξίδι έχει πια τελειώσει, μπορώ να πω πως αρκετές φορές μου λείπει, και ναι αν είχα την ευκαιρία θα το ξανά έκανα από την αρχή, θα ξανά προσπαθούσα, αλλά αυτήν την φορά ως το τέλος ως Μικαέλα.

Είμαι χαρούμενη που με βρήκα ξανά και που αντέχω τις δοκιμασίες της ζωής, γιατί αυτές οι δοκιμασίες μας κάνουν δυνατούς. Έμαθα πολλά και ακόμα καθημερινά μαθαίνω, και ειλικρινά σας ευχαριστώ για την αγάπη που ακόμα παίρνω καθημερινά από τα fanpages και από τον καθένα σας ξεχωριστά, σας αγαπώ!», έγραψε η Μικαέλα Φωτιάδη.