Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, σε χαρακτηρίζει τέτοια δυναμικότητα και ζωντάνια, που έχεις όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Πάρα πολλά σχέδια που έχεις προγραμματίσει, θα τα πετύχεις αποτελεσματικό τρόπο. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που υπάρχουν και μην εκνευρίζεσαι.

Ταύρος

Μια ανήσυχη κατάσταση μπορεί να προκύψει σήμερα στην οικογένειά σου, λόγω κάποιου ξαφνικού προβλήματος που θα προκαλέσει η αρνητική όψη της ημέρας, αλλά αυτό θα είναι εντελώς περαστικό. Μην αφεθείς στις δυσκολίες και μην τα παρατάς τώρα, που τα πράγματα έχουν μπει σε καλό δρόμο.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, μεταβατική θα είναι η ημέρα για σένα και θα σε βάζει σε σκέψεις. Σταμάτα να απαισιοδοξείς και δες τα πράγματα με θετικότητα, γιατί η αλήθεια είναι ότι σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις. Είναι στο δικό σου χέρι να ξεπεράσεις τα εμπόδια της ζωής σου.

Καρκίνος

Κοίτα σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να οπλιστείς με κουράγιο, για να ξεπεράσεις τις προβληματικές καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν και μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις, σε στιγμές αδυναμίας και έλλειψης αυτοσυγκράτησης. Θα γίνουν κάποιες αποκαλύψεις που θα σε επηρεάσουν αρκετά και θα σε αγχώσουν. Φροντίστε να δείξεις ψυχραιμία σε κάθε περίσταση και να μην βγεις καθόλου έξω από το πρόγραμμά σου.

Λέων

Οι απαιτήσεις ήταν αυξημένες το προηγούμενο διάστημα για το ζώδιό σου, η ανάγκη επίλυσης ορισμένων ζητημάτων ήταν επιτακτική, ενώ η ανταγωνιστική διάθεση κάποιων σε έφερε προσωρινά σε δύσκολη θέση. Όλα αυτά όμως πλέον ανήκουν στο παρελθόν και απομακρύνονται χωρίς συνέπειες. Θα έχεις την ευκαιρία να αφιερώσεις στον εαυτό σου χρόνο για την επίλυση σημαντικών προσωπικών ζητημάτων.

Παρθένος

Οι καθυστερήσεις και οι αναβολές θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της ημέρας, εσύ όμως πρέπει να συνεχίσεις να κινείσαι στους ίδιους ρυθμούς, γιατί μόνο έτσι θα φτάσεις στην επιτυχία που αναζητάς γρηγορότερα. Προσπάθησε να επιλύσεις οριστικά καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν και μην κρατάς αρνητική στάση σε ζητήματα που απαιτούν ριζοσπαστικές κινήσεις και αποφάσεις.

Ζυγός

Το ενδιαφέρον σου για νέα πράγματα, αγαπητέ Ζυγέ, σε ωθεί σε ένα αδιάκοπο κυνήγι γνώσεων, εμπειριών, αλλά και επιτυχίας. Ο τρόπος δράσης σου είναι δυναμικός και σταθερός. Μην αφήσεις τον συντηρητισμό αγαπημένων σου προσώπων να σε επηρεάσει αρνητικά στις επιδιώξεις σου. Να είσαι ο εαυτός σου, όσο και αν αυτό σου κοστίσει.

Σκορπιός

Ο δυναμισμός που θα έχεις σήμερα θα σε κάνει να έχεις θετικά αποτελέσματα σε οικονομικές ή επαγγελματικές σου υποθέσεις που κινδυνεύουν ή που απλώς είχες παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Στα συναισθηματικά σου το κλίμα δεν αλλάζει όσο θα ήθελες αλλά μπορείς να αναπληρώσεις κάποιες ελλείψεις με την παρέμβαση φίλων και να περάσεις εξίσου καλά.

Τοξότης

«Προγραμματισμός» είναι η λέξη-κλειδί για το ζώδιό σου τώρα, προκειμένου να μπορέσεις να ολοκληρώσεις τους στόχους σου. Ίσως τα αποτελέσματα να μην είναι αυτά που περιμένεις, κάνε όμως υπομονή και θα υπάρξει βελτίωση. Οι υποχρεώσεις σε φορτίζουν πολύ τελευταία, αν όμως διατηρείς την ψυχραιμία σου, όλα θα πάνε καλά.

Αιγόκερως

Έντονη δραστηριότητα προβλέπεται την σημερινή μέρα για το ζώδιό σου και οι στόχοι σου αρχίζουν σιγά-σιγά να πραγματοποιούνται. Είναι ευκαιρία να αναλάβεις δράση για την προώθηση των σχεδίων σου, καθώς οι πλανήτες ευνοούν τις πρωτοβουλίες. Καθόρισε τους στόχους σου και προσπάθησε να τους ολοκληρώσεις.

Υδροχόος

Έντονα συναισθήματα σε κατακλύζουν, αγαπητέ Υδροχόε, και νιώθεις την ανάγκη να ξεφορτωθείς βάρη που σε κρατάνε πίσω. Θα τα καταφέρεις, αλλάζοντας ολοκληρωτικά κατεύθυνση, αν και δυσκολεύεσαι να πείσεις τους άλλους για την ευγένεια των προθέσεών σου. Οι αναμνήσεις είναι μόνο θετικές, αλλά και το μέλλον θα τις επαναφέρει ευχάριστα.

Ιχθείς

Τα εξαιρετικά σου χαρίσματα, αγαπητέ Ιχθύ, θα συμβάλουν στη γρήγορη εξέλιξη και πρόοδό σου. Όσα σε απασχολούν, έρχονται σε ισορροπία με την παρέμβαση ενός σημαντικού προσώπου και δικαιώνεσαι. Αν κάτι που έληξε πρόσφατα συνεχίζει να σε στενοχωρεί, εξέτασε το ενδεχόμενο διόρθωσής του όσο υπάρχει ακόμα αυτή η δυνατότητα.