Στην σειρά με τίτλο «Φτερωτός Θεός» που προβάλλεται καθημερινά από τον ΣΚΑΙ, ο Τζαν Γιαμάν υποδύεται τον κούκλο βαθύπλουτο και όνειρο κάθε γυναίκας, Τζαν Ντιβίτ.

Ιδιαίτερα δημοφιλής, τόσο στη χώρα του, όσο και τις υπόλοιπες χώρες όπου προβάλλεται η σειρά, ο Τζαν Γιαμάν, μετρά πάνω από πέντε εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram.

Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στη Νάπολη όπου προσπαθεί να κάνει μίνι διακοπές με τον πατέρα του. Και λέμε προσπαθεί καθώς κάτω από το ξενοδοχείο του έχουν κυριολεκτικά κατασκηνώσει θαυμάστριες και θαυμαστές προκειμένου να τον δουν από κοντά, να του μιλήσουν και να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί του. 

Μετά από αρκετές ώρες, ο Τούρκος ηθοποιός αποφάσισε να κατέβει στους θαυμαστές του, χωρίς μάλιστα να λάβει τα απαραίτητα -ως είθισται- μέτρα ασφαλείας. Τα φλας άστραψαν, τα κινητά πήραν φωτιά και οι selfies ανέβαιναν χωρίς σταματημό στο διαδίκτυο. 

Μάλιστα δεν αρνήθηκε να υπογράψει αυτόγραφα. Κάποια στιγμή αποχώρησε από το πλήθος και πήγε πάλι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, θεωρώντας ότι ο κόσμος θα αρχίσει να απομακρύνεται. Ωστόσο έκανε λάθος, καθώς ώρα με την ώρα έρχονταν όλο και περισσότεροι θαυμαστές, με αποτέλεσμα η Αστυνομία της Νάπολης να λάβει έκτακτα μέτρα. 

Δείτε βίντεο εδώ.