Η Τζένιφερ Άνιστον υπογράφει την παραγωγή και πρωταγωνιστεί στη σειρά «The Morning Show», την παρθενική για τη νέα πλατφόρμα της Apple που έρχεται να αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία του Netflix.

Ένα πρώτο teaser, της σειράς που βάζει μπροστά η Apple στην παρθενική πρώτη της διαδικτυακής της πλατφόρμας και πρωταγωνιστές την Τζένιφερ Άνιστον, την Ριζ Γουίδερσπουν («Η εκδίκηση της ξανθιάς) και τον Στίβεν Καρέλ («40 ετών παρθένος»), κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα. Αυτή τη φορά όμως, το χορταστικό τρέιλερ της πρώτης, πρώτης σειράς του Apple TV+.


The Morning Show — Official Teaser Trailer | Apple TV+

Η πρώτη σειρά της Apple, με την Τζένιφερ Άνιστον

Η νέα σειρά αναμένεται να διαδραματιστεί εντός ενός τηλεοπτικού σταθμού και συγκεκριμένα στο παρασκήνιο μιας πρωινής ενημερωτικής εκπομπής. Η Τζένιφερ Άνιστον φαίνεται στο τρέιλερ να ανακοινώνει την απόλυση του Στίβεν Καρέλ, συμπαρουσιαστή της στο πρωινό, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ανακοινώνουν και στην ίδια πως αρχίζει να «βαραίνει» ηλικιακά προκειμένου να αντέξει ως κεντρική παρουσιάστρια.

Η σειρά, της οποίας την παραγωγή έχει αναλάβει μεταξύ άλλων και η ίδια η Τζένιφερ Άνιστον και η Ριζ Γούιδερσπουν αναμένεται να βγει στον αέρα της νέα πλατφόρμας της Apple μέσα στο φθινόπωρο. Η Apple φαίνεται πως έχει ήδη παραγγείλει δύο σεζόν των 10 επεισοδίων και μένει να δούμε, αν η νέα πλατφόρμα θα συγκεντρώσει αρκετούς χρήστες ώστε να μπορέσει να ανταγωνιστεί το Netflix.


The Morning Show — Official Trailer | Apple TV+

Στη μάχη του διαδικτύου και η Apple

Σύντομα η αγορά streaming θα γίνει εξαιρετικά ανταγωνιστική, καθώς άλλες μεγάλες εταιρείες, πέρνα από την Apple (που ανακοίνωσε τη νέα της υπηρεσία Apple TV + τον Μάρτιο) και η Warner Media της ΑΤ&Τ, ξεδιπλώνουν τα δικά τους φιλόδοξα σχέδια.

Στην επίσημη εκδήλωση της Apple την άνοιξη, οι δύο κυρίες της νέας σειράς έδωσαν το παρών προκειμένου να ενισχύσουν τη λάμψη της νέα πλατφόρμας που χρειάζεται μεγάλη προώθηση σε ένα φθινόπωρο γεμάτο ανταγωνισμό στο πεδίο.