«Η σειρά του ΣΚΑΪ έφτασε» και τα πρώτα τρέιλερ μας δίνουν μερικά ακόμη στοιχεία για όσα αναμένεται να δούμε στα σίριαλ που θα φιλοξενήσει το κανάλι του Φαλήρου από το Σεπτέμβρη.

Γνωρίζουμε καλά πως στα δυνατά χαρτιά του ΣΚΑΪ φέτος είναι η μυθοπλασία και δη σειρές που μας συνδέουν με το παρελθόν και τις πολύ πετυχημένες στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης. Έπειτα από 20 χρόνια, οι πρωταγωνιστές του «Λόγω Τιμής» έρχονται να μας γεμίσουν νοσταλγία στη σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου.

Την ίδια ώρα, ο Αλέξανδρος Ρήγας ανοίγει νέο ξενοδοχείο (θα έχει άραγε «Κόκκινο Δωμάτιο»;) στο οποίο θα υποδέχεται τους ενδιαφέροντες πελάτες του από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ με μια σειρά που θα ονομάζεται «Ροομ Σέρβις Πλιζ».

Επιστρέφει και η «Πολυκατοικία» στον ΣΚΑΪ

Η τρίτη σειρά με άρωμα από το παρελθόν είναι το σίριαλ «Θα γίνει της Πολυκατοικίας» που πιάνει το νήμα από εκεί που το άφησε η δημοφιλής σειρά του MEGA, «Πολυκατοικία». Στον ΣΚΑΙ κρατούσαν μέχρι πρόσφατα επτασφράγιστο μυστικό τους πρωταγωνιστές της σειράς. Ωστόσο, το τρέιλερ που κυκλοφόρησε στα μέσα του Αυγούστου μας δίνει μερικά στοιχεία.


Σύμφωνα με όσα παρακολουθούμε στο teaser που πραγματοποιήθηκε με την τεχνική του Stop Motion Animation, στη νέα φασαριόζικη πολυκατοικία θα δούμε πρόσωπα που γνωρίζαμε από την παλιά αγαπημένη σειρά. Ανάμεσά τους ο Παύλος Χαϊκάλης, η Βασιλική Ανδρίτσου και ο Νίκος Πουρσανίδης.

Οι παλιοί και οι νέοι ένοικοι της Πολυκατοικίας

Ο Παύλος Χαϊκάλης υποδυόταν στην προηγούμενη Πολυκατοικία τον διαχειριστή Θανάση Μπαλαφούτη, ενώ η Βασιλική Ανδρίτσου είχε αναλάβει τον ρόλο της Ελένης Σωτηροπούλου. Τέλος, ο Νίκος Πουρσανίδης υποδύθηκε τον Χρήστο, δικηγόρο που ήταν σε σχέση με τον δημοσιογράφο Μάρκο (Χάρη Ασημακόπουλο). Μένει να δούμε βέβαια, αν οι εν λόγω ηθοποιοί θα αναλάβουν τους ίδιους ρόλους στη σειρά του Βασίλη Θωμόπουλου ή θα δούμε νέα πρόσωπα και ιστορίες.

Εκτός από τους γνώριμους, το τρέιλερ αποκαλύπτει τον Γεράσιμο Γεννατά, την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, τον Τάσο Γιαννόπουλο και την Χριστίνα Τσάφου ως νέους ενοίκους στην σειρά «Θα γίνει της Πολυκατοικίας».


ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ | Trailer