Η Άμυνα Πατρών και το σωματείο του Μάριου Καπερώνη ετοιμάζεται για την επιστροφή στα ρινγκ μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και τη ξεκούραση που χρειάζεται να έχουν οι πυγμάχοι. 

Το σωματείο της Άμυνας Πατρών ετοιμάζεται να κατεβάσει μία ιδιαίτερα δυνατή ομάδα στο γυναικείο τμήμα, με την πρωταθλήτρια Ελλάδος Εβελίνα Μαυρομμάτη να έχει ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες μια σειρά εμφανίσεων σε μεγάλα τουρνουά της Ευρώπης, ξεφεύγοντας από το στενό κλοιό των συνόρων της χώρας. 

Το ευτύχημα για τον Μάριο Καπερώνη είναι ότι πέρα από την Εβελίνα Μαυρομμάτη, μια αθλήτρια που πλέον θεωρείται από τις κορυφαίες που διαθέτει η χώρα μας, έχοντας φορέσει και το εθνόσημο ως διεθνής, υπάρχει και συνέχεια για την Άμυνα Πατρών. Νεαρές αθλήτριες που δείχνουν να έχουν το ταλέντο και τη διάθεση για να δουλέψουν και να ακολουθήσουν το παράδειγμα της. 

Η Άννα Κορφιάτη είναι ήδη πανελλήνια πρωταθλήτρια νεανίδων και ετοιμάζεται για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις τον Σεπτέμβριο. Η Χριστίνα Ζαχαροπούλου είναι ένα κορίτσι που παρά το ελάχιστο διάστημα που έχει ασχοληθεί με το μποξ, έχει ταλέντο και το μέλλον της ανήκει.

Πέρα από την Κορφιάτη και την Ζαχαροπούλου, στην Άμυνα υπάρχει και η Εβίνα Σακκά που φέτος αναμένεται να αγωνιστεί σε επίσημους αγώνες, ενώ το βάπτισμα του πυρός θα πάρουν και δύο ακόμα κορίτσια που τους τελευταίους μήνες προπονούνται στο πλευρό του Μάριου Καπερώνη, η Ελένη Ντερτινή και η Θεοδώρα Δρακοπούλου. 

Τέλος, την ομάδα συμπληρώνει η μικρή της παρέας, η 12χρονη Ζωή Σαριτζόγλου που πριν από μερικούς μήνες ξεκίνησε προπονήσεις και θα βγάλει δελτίο. Πρόκειται για αθλήτριες που αποτελούν το μέλλον της Άμυνας Πατρών και που έχουν όλες τις δυνατότητες για να συνεχίσουν την ανοδική πορεία που έχει τα τελευταία χρόνια η γυναικεία πατραϊκή πυγμαχία.