Η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» πήρε το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν, αφού σάρωσε σε νούμερα τηλεθέασης όμως η ομάδα της Ναταλίας Γερμανού δε θα είναι ίδια, αφού ένα πρόσωπο από την παρέα του Σαββατοκύριακου αποχώρησε.

Η Ναταλία Γερμανού με την εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, έδωσε το στοίχημα και το κέρδισε, επέστρεψε στον Alpha και η νίκη της καθ΄ όλη της διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν 2018-2019 στους πίνακες τηλεθέασης ήταν θριαμβευτική.

Η Ναταλία Γερμανού έριξε αυλαία τον Ιούλιο και ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές του Alpha για τον Σεπτέμβριο. Συγκεκριμένα ανέφερε στην τελευταία εκπομπή της: «Να είστε καλά, να έχετε υγεία, να αγαπάτε και να αγαπιέστε. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη αγαπημένοι μου, σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Καλό καλοκαίρι με υγεία»!

Η Ναταλία ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές, όχι όμως και όλη η παρέα της.

Ποιο πρόσωπο αποχωρεί από την ομάδα της Ναταλίας Γερμανού και δε θα το δούμε την επόμενη τηλεοπτική χρονιά;

Ο... Χάρης Γιακουμάτος αποκάλυψε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» δεν θα συνεχίσει στο «Καλύτερα δε γίνεται» λόγω άλλων επαγγελματικών του υποχρεώσεων, καθώς θέλει να αφοσιωθεί στη νέα επιχείρηση που μόλις άνοιξε στο Χαλάνδρι.