Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, ο θάνατος του είχε στήσει καρτέρι στο δρόμο προς τις Θίνες αφαιρώντας του τη ζωή.

Απόγευμα 15 Αυγούστου και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο Παναγιώτης Δρίβας που δεν είχε συμπληρώσει τα 30 χρόνια, οδηγώντας το δίκυκλό του από το Βαρθολομιό με κατεύθυνση τις Θίνες, προσέκρουσε σε προπορευόμενο όχημα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, που οδηγούσε κάτοικος Βαρθολομιού. Ο θάνατός του ακαριαίος, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, σύμφωνα με το patrisnews.

Ο Παναγιώτης Δρίβας γεννήθηκε στην Κω αλλά από μικρή ηλικία με την μητέρα του κ. Κούλα βρέθηκαν στην Ηλεία. Ο Παναγιώτης απέκτησε άλλα δύο αδέλφια, τον Παναγιώτη 21 ετών και τον Εμμανουήλ 18 ετών, από τον γάμο της μητέρας του με τον συνταξιούχο σήμερα αστυνομικό κ. Δημήτρη Σμέρο. Ο Παναγιώτης Δρίβας ήταν παιδί με χιούμορ, αθλητικός τύπος και για αρκετά χρόνια αγωνιζόταν με την ποδοσφαιρική ομάδα «Άρη Δήμητρας».

Τον τελευταίο καιρό εργαζόταν σε μεταφορική εταιρεία ως οδηγός φορτηγού αυτοκινήτου, πραγματοποιώντας δρομολόγια εκτός νομού.

«Ο Παναγιώτης ήταν έμπειρος και προσεκτικός οδηγός… Απορώ πως έγινε το δυστύχημα», μονολογεί βουρκωμένος ο πατέρας του κ. Δημήτρης Σμέρος. Μοτοποδήλατο είχε αρχίσει να μαθαίνει να οδηγά -με την επίβλεψη των γονέων του- από την ηλικία των 12 ετών.

Τα αδέλφια του και οι φίλοι του είναι συντετριμμένοι και ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν θα ξαναδούν τον Παναγιώτη να τους πειράζει και να γελά.