Λατρεύει την Πάρο και περνά μεγάλο μέρος των διακοπών της στο ελληνικό νησί η Ιταλίδα σούπερ σταρ του κινηματογράφου Μόνικα Μπελούτσι.

Οι πρώτες φωτογραφίες της στο νησί κυκλοφόρησαν στα μίντια πριν από περίπου δέκα ημέρες, ενώ ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, κάποιος κατάφερε να απαθανατίσει την Μόνικα Μπελούτσι στην Παροικιά της Πάρου.

Η Μόνικα Μπελούτσι κάθισε σε καφετέρια μαζί με μεγάλη παρέα και απόλαυσε τον καφέ της στην Παροικιά της Πάρου. Η πρωταγωνίστρια του «Μη Αναστρέψιμος» βρίσκεται στο νησί με την κόρη της, Ντέβα Κασέλ, συγγενείς και φίλους.

Η Μόνικα Μπελούτσι επισκέπτεται αδιάκοπα την Πάρο τα τελευταία έξι χρόνια. Δημοσιεύματα τη θέλουν να μένει στο σπίτι που διαθέτει στο νησί πολύ καλός της φίλος. Ωστόσο, πρόσφατα έγινε γνωστό πως η πρωταγωνίστρια της «Μαλένα» θέλει να αποκτήσει δικό της ακίνητο στην Πάρο.

«Όλος ο κόσμος την πλησίαζε για να της μιλήσει. Ηταν ευγενική και χαιρετούσε τον κόσμο. Είναι απλή γυναίκα και πολύ προσεγμένη στο ντύσιμό της. Δοκίμασε χταπόδι και ψάρι», ανέφερε ιδιοκτήτης εστιατορίου στο νησί, ο Μάριος Τσαχπίνης.