Ανυπομονεί ο Κύπριος παρουσιαστής να μας καλησπερίσει και από την Ελλάδα σε ένα γνώριμο για την ελληνική τηλεόραση τηλεπαιχνίδι. «Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος» αναζητά παίκτες για τα νέα επεισόδια από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε πως «Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος» επιστρέφει στην Ελλάδα, ο Τάσος Τρύφωνος ανυπομονεί να ξεκινήσει τα γυρίσματα. Το πρώτο τρέιλερ του ΣΚΑΙ που θα φιλοξενήσει το τηλεπαιχνίδι έχει ήδη ξεκινήσει και καλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή.

Ο Κύπριος παρουσιαστής ανάρτησε το πρωί της Πέμπτης στο Instagram ένα βίντεο με το τρέιλερ του τηλεπαιχνιδιού «Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος» όπως προβλήθηκε στη διάρκεια του προγράμματος του ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, το τηλεπαιχνίδι δεν έχει ακόμη ξεκινήσει γυρίσματα, καθώς μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ που καλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, τα γυρίσματα για τον Πιο Αδύναμο Κρίκο θα πραγματοποιούνται στην Αθήνα, με τον Κύπριο παρουσιαστή να βρίσκεται συχνά μεταξύ Ελλάδος και Κύπρου για τις ανάγκες του παιχνιδιού.

Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος, ένα τηλεπαιχνίδι που αγαπήθηκε ανά τον κόσμο

Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος, παραγωγής BBC, έχει μεταδοθεί σε περισσότερες από 54 χώρες σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για παιχνίδι γνώσεων και στρατηγικής, όπου οι παίκτες καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις γενικών γνώσεων χωρίς να σπάσουν την "αλυσίδα" κάτω από την πίεση του χρόνου αλλά και του παρουσιαστή, ο οποίος έχει έναν αντισυμβατικό ρόλο.

Φυσικά, στην Ελλάδα τον ρόλο της αυστηρής παρουσιάστριας ανέλαβε το 2001 από τη συχνότητα του MEGA, η Ελενα Ακρίτα. Το τηλεπαιχνίδι «Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος» μπορεί να μην παρέμεινε για πολλές σεζόν στον αέρα, ωστόσο υπήρξε ιδιαίτερα πετυχημένο και παραμένει ανάμεσα στα προγράμματα που όλοι θυμούνται από τα παλιά. Εκείνο που ξεχώρισε ήταν η διάσημη ατάκα της Ελενας Ακρίτα «είσαι ο πιο αδύναμος κρίκος, λυπάμαι πολύ» που χρησιμοποιούμε αστειευόμενοι ακόμη και σήμερα.