Για το γεγονός ότι ορισμένοι συνέδεσαν τον ρόλο του στο «Τατουάζ» με τον serial killer της Κύπρου μίλησε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Ο ηθοποιός, που κάνει περιοδεία με την παράσταση Toc Toc, σε συνέντευξή του στο Down Town Κύπρου απάντησε στο εάν θεώρησε άδικο που τον συνέδεσαν με τον serial killer της Κύπρου. «Ε, καλά, αυτό εννοείται! Ήταν μία τεράστια υπερβολή και δεν έπρεπε να συμβεί όλο αυτό! Από πού κι ως πού να εμπνεύστηκε, όπως είπαν κάποιοι, ο serial killer της Κύπρου, από τον «Ορφέα» και να πήρε στοιχεία από αυτόν; Αφού αυτά τα έκανε δύο και τρία χρόνια πριν καν προβληθεί η σειρά! Ανοησίες και δεν δίνω βάση πλέον. Το τόσο, έγινε τόσο…», δήλωσε. Υπενθυμίζεται ότι στην Κύπρο είχε προκληθεί σάλος με τη σειρά και κάποιοι από τους τηλεθεατές ζητούσαν να «κοπεί».

Τη νέα σεζόν ο Νίκος Πολυδερόπουλος θα πρωταγωνιστήσει στη νέα εβδομαδιαία σειρά του Ανδρέα Γεωργίου. «Φέτος θα είμαι στον Σκάι, στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου. Όχι στις “8 λέξεις”, αλλά σε ένα άλλο σίριαλ εβδομαδιαίο, που δεν μπορώ να ανακοινώσω ακόμα τον τίτλο. Θα παίζεται μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

Είναι μία ωραία σειρά όπου και πάλι υποδύομαι έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο. Κάπως περίεργο», είπε και πρόσθεσε πως αυτή τη φορά δεν θα υποδυθεί τον δολοφόνο, «αλλά ίσως τύχει να σκοτώσω. Όχι από μίσος, δεν θα έχει μένος ο ρόλος μου. Θα γίνουν πολλές συγκρούσεις. Όμως δεν θα έχει σχέση με τον Ορφέα του «Τατουάζ».