Το καλοκαίρι είναι αντικειμενικά υπέροχο όταν κάποιος κάνει διακοπές. Όταν κάποιος όμως εργάζεται μέσα στη ζέστη αυτό δεν είναι και τόσο ευχάριστο. Υπάρχουν παρόλα αυτά, μερικά ζώδια που το αγαπούν με τα όλα του. Αντίθετα, υπάρχουν κάποια άλλα που είναι πιο χειμωνιάτικοι τύποι και δεν έχει τόσο να κάνει με την εποχή με την οποία γεννήθηκαν, κάτι που θα περίμενε κανείς. Ποιοί είναι λοιπόν αυτοί που περιμένουν πως και πως το φθινόπωρο;

Kριός: Ζεσταίνεται και τον ενοχλούν τα κουνούπια. Δεν πολυσυμπαθεί τη θάλασσα ενώ έχει να το λέει για το πόσο ωραία τα περνάει μπροστά στο τζάκι. Είναι ο τύπος που ανάβει συνεχώς φιδάκια και ανεμιστήρες ενώ κουβαλάει βεντάλια και αγανακτεί απ τον καύσωνα.

Ζυγός: Θέλει όσο κάνει ζέστη να κάνει κι αυτός διακοπές, αλλιώς να σταματήσει η ζέστη ή να σταματήσει η δουλειά. Όλα μαζί δε γίνονται. Αν τον βάλεις να διαλέξει ανάμεσα σε βουνό ή θάλασσα, πιθανότατα θα πει βουνό και το καλοκαίρι,κάντε το τεστ, εκεί προδίδεται.

Αιγόκερως: Του αρέσει το καλοκαίρι κυρίως αν κάθεται κάτω από το κλιματιστικό, τρώει παγωμένο καρπούζι ή είναι μέσα στη θάλασσα. Βαριέται κάπως να διοργανώνει διακοπές και να κάνει σχέδια για το που θα πάει. Αν του τα κανονίσουν τότε βλέπει το καλοκαίρι με άλλο μάτι.