Η επιτυχημένη ψυχοθεραπευτική κωμωδία Toc Toc ανέβηκε το 2013 στην Αθήνα, στο θέατρο Ήβη και παίζεται μέχρι σήμερα στο ίδιο θέατρο!!! Η φετινή θριαμβευτική χρονιά ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη, συνεχίστηκε στην Αθήνα και έφτασε μέχρι την Πάτρα!

Στις 21 Αυγούστου, θα ανέβει στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας, στο πλαίσιο του 38ου Φεστιβάλ Πάτρας 2019 του Οργανισμού Καλλιτεχνικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων

Έξι (6) ολόκληρα χρόνια η θρυλική παράσταση Toc Toc συγκινεί, ψυχαγωγεί και χαρίζει άφθονο γέλιο στους θεατές… αποδομώντας τις ιδεοψυχαναγκαστικές διαταραχές και τις ιδεοληψίες… μέσα από τον μόνο δρόμο που μας έχει απομείνει… τον δρόμο… της αγάπης!!! Αγάπη ρεεεεεεεε…σε όλη την Ελλάδα θα φωνάζουν οι ηθοποιοί και οι συντελεστές της μεγαλύτερης ψυχοθεραπευτικής κωμωδίας που γράφτηκε ποτέ!!!

Πρωταγωνιστούν:

Κώστας Σπυρόπουλος, Δημήτρης Σταρόβας, Ναταλία Δραγούμη, Νίκος Πολυδερόπουλος, Φωτεινή Ντεμίρη, Αποστολία Ζώη.

Υπόθεση

Ο Ομάρ Ταριφή billdab ή αλλιώς Βασίλης Δαμπάογλου το τρελό Παόκι απ’ την Θεσσαλονίκη, με ανανεωμένο πλατίνα μαλλί, κατεβαίνει με το ταξί του στην Αθήνα, να συναντήσει το γιατρό! Ιδεοψυχαναγκασμός του η αριθμομανία.

Ο Φώτης Σταθάκης έρχεται με το σύνδρομό του, το "Jill de la Turret"...μπινελικώνει και γαυγίζει !!! Τα γαυγισματάκια του "βγαίνουν" σε καταστάσεις στρες, ο Φώτης είναι πολυτάλαντος και έχει εκατό ειδικότητες!

Η Λαρισαία Νίτσα από το Σβετλανίτσα…κατάγεται από την Λευκορωσία, αλλά είναι παντρεμένη με Λαρισαίο! Με το βαλιτσάκι-οπλοστάσιο καθαρίζει, απολυμαίνει ό,τι βρει μπροστά της και χτυπάει μικρόβια και ιούς ανελέητα!

Η Άννα Μαρία Κλεοπάτρα Μπιμπίκα, θεούσα πάντα, συνεχίζει να αρνείται ότι έρχεται στο γιατρό για την ίδια και τα τικ της, αλλά για μια φίλη, που δεν μπορεί να μετακινηθεί. Επικαλείται ακόμα όλους τους αγίους και τις ιδιότητες αυτών, ενώ όταν ακούει τα γαλλικά του "Ζαν Λουι" Φώτη, αρχίζει και τα ξόρκια!

Η Λίλη Παπαγεωργοδημητρομανωλάκη επαναλαμβάνει από την πρώτη στιγμή ό,τι λέει πάντα 2 φορές και “κάποιες φορές” επαναλαμβάνει την τελευταία λέξη ή συλλαβή. Σύνδρομό της η παλιλαλία!

Ο Μπάμπης Γραμμένος επιστρέφει με το μηχανάκι του... συνεχίζει να μην πατάει πάνω σε γραμμές αλλά, πλέον και να τραυλίζει, όταν τις βλέπει - θέμα μεγάλο έχει πια ακόμα και με τη συμμετρία!

Όλοι αυτοί, άγνωστοι μεταξύ τους, συναντώνται στον προθάλαμο του παγκοσμίου φήμης γιατρού, στις ικανότητες του οποίου έχουν εναποθέσει όλες τις ελπίδες τους για οριστική θεραπεία. Ο γιατρός όμως λείπει και όπως συνεχώς ενημερώνει τους ασθενείς η βοηθός του, προσπαθεί να έλθει και όλο κοντεύει και όλο όμως αργεί.

Οι ήρωές μας περιμένουν και όσο περιμένουν κουβεντιάζουν και όσο κουβεντιάζουν οδηγούνται μοιραία σε grouptherapy αυτοδίδακτο ελλείψει ιατρού, τα αποτελέσματα του άκρως απρόσμενα και ανατρεπτικά, ξεκαρδιστικά και συγκινητικά.

TOC TOC Μία παράσταση... ψυχοθεραπεία!!!

Διασκευή - Απόδοση Κειμένου: Κώστας Σπυρόπουλος - Κατερίνα Μπέη
Σκηνοθεσία: Κώστας Σπυρόπουλος
Σκηνικά: Γιάννης Μουρίκης
Κοστούμια: Νικόλ Παναγιώτου– Στεφανία Λυμπεροπούλου
Φωτισμοί: Δημήτρης Κουτάς
Φωτογράφος: Μανώλης Χιώτης
Μακιγιάζ: MakeupLab by Yiannis Marketakis
Video Art: Δημήτρης Ζόγκας
Artwork:Κατερίνα Νικολαϊδη
Α΄ Βοηθός Σκηνοθέτη: Δημήτρης Κατσόγιαννος
Β΄ Βοηθός Σκηνοθέτη: Εβελίνα Καραπάνου
Διεύθυνση παραγωγής: Δημήτρης Κουκάς
Παραγωγή: Κάππα Σίγμα productions
Δημόσιες Σχέσεις - Προβολή: Μαργαρίτα Δρούτσα