Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας επισκέφθηκαν σήμερα (14-8-2019) το πρωί, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνταξιούχων Αστυνομίας Πόλεων Πατρών και ΕΛ.ΑΣ. « Ο Άγιος Μηνάς» κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος καθώς και οι  Αντιπρόεδροι κα. Ευσταθία Γιαννιά και κ. Κορκοντζήλας Κωνσταντίνος και ο Γενικός Γραμματέας Κωνσταντινόπουλος Κωνσταντίνος, όπου συναντήθηκαν με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Υποστράτηγο Νικόλαο Σπανουδάκη. 

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος. 

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων ευχήθηκαν στον Υποστράτηγο Νικόλαο Σπανουδάκη υγεία και καλή δύναμη στο πολυδιάστατο έργο που έχει αναλάβει. 

Από την πλευρά του ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων, και επεσήμανε ότι η συμβολή των αποστράτων του Σώματος είναι πολύ σημαντική για τη διατήρηση της συνοχής του και της ευημερίας του στο μέλλον.