Ο Διοικητής της 5ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αρχιπλοίαρχος Σπυρίδων Κοντομάρης, επισκέφθηκε σήμερα (13-8-2019) το πρωί, τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, όπου συναντήθηκε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Υποστράτηγο Νικόλαο Σπανουδάκη.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος.

Ο Αρχιπλοίαρχος Σπυρίδων Κοντομάρης ευχήθηκε ευδόκιμη θητεία και καλή δύναμη στο νέο Γενικό, εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή του στο πολύτιμο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Παράλληλα αναπτύχθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ενώ τονίστηκε και από τις δύο πλευρές η αγαστή και καρποφόρος συνεργασία των δύο Σωμάτων Ασφαλείας.

Στη συνέχεια, ο Διοικητής της 5ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αρχιπλοίαρχος Σπυρίδων Κοντομάρης, επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, όπου συναντήθηκε με τον Ταξίαρχο Γεώργιο Μιχαλόπουλο, με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του τελευταίου.