Δεν έχουν μεγάλην βαρύτητα οι Νόμοι που επειγόντως ψηφίζονται για μείωση των φόρων και του ΕΝΦΙΑ, χωρίς φυσικά να μη ήταν αναγκαίοι. Σημασίαν υψίστην έχει το γεγονός ότι ο Ελληνικός πληθυσμός από ατυχήματα χάνεται κατά τρόπον ραγδαίον και άκρως επικίνδυνον καθημερινώς. Το Υπουργικόν Συμβούλιον ας μη κάμει διακοπές και ας εγκύψει από κοινού στο τραπέζι με μοναδικόν θέμα την εξεύρεση τρόπου αντιμετωπίσεως της αδικαιολογήτου καθημερινής «σφαγής» των Ελλήνων, εν είδει ορνίθων, εκ πλείστων αδίκων λόγων. Προχθές πνίγηκαν τρία παιδία σε πισίνες ξενοδοχείων, (δεν υπάρχει «πισινή» προστασίας;), σήμερα έγιναν δύο συγκρούσεις σκαφών τουριστικών με θύματα Έλληνες αλιείς και δύο θανάτους με αβεβαίαν την σωτηρίαν του τρίτου!

Πριν ολίγες ημέρες ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε ποδηλάτες και σκότωσε 2 -3 και προσφάτως άλλος πάλιν όρμησε σε ποδηλάτες. Τα τροχαία δεν έχουν φραγμούς! Είναι ασυνείδητοι οι οδηγοί ή δεν έχουν εκπαιδευτεί καλώς; Στον προηγούμενον αρμόδιον Υπουργόν, είχα στείλει ειδικόν τρόπον με τον οποίον θα επιβεβαιωθεί πλήρως ποιοί έχουν δυνατότητα οδηγείν και ποίοι όχι. Δεν έλαβα απάντηση! Και φυσικά δεν εφηρμόσθη. Γι’ αυτό οργιάζουν τα τροχαία!

Το παρόν Υπουργικόν Συμβούλιον πρέπει επίσης να προβληματιστεί για ποίον λόγον γίνονται σφαγές ατόμων φίλων, γνωστών, συγγενών κλπ, χωρίς ουσιαστικόν λόγον;

Τα θανατηφόρα δυστυχήματα στην Ελλάδα είναι άκρως προκλητικά και σε εμπόλεμην κατάσταση θα ήσαν απείρως ολιγώτερα! Συμβαίνουν σε άλλην χώραν τόσα καθημερινώς;;;

Το Υπουργικον Συμβούλιον να μη θεώρει το θέμα απλούν. Είναι μέγιστον. Να εφεύρει τρόπους και να νομοθετήσει επ’ αυτών και ύστερα να ασχοληθεί με άλλα Νομοσχέδια. Η Ελλάδα αφανίζεται ραγδαίως! Πρέπει να προστατευτεί γιατί σε ολίγον οι προς ους οι Νόμοι θα είναι είδος εν ανεπαρκεία! Και πρωτού γιγαντωθεί ας το προλάβομεν.

Δεν πρόκειται για αναφοράν άνευ ουσίας. Ο κίνδυνος του Ελληνικού πληθυσμού είναι εγγύς.

Πέραν των καθημερινώς δεκάδων αναιτίων θανάτων, έχομεν και το θέμα της υπογεννητηκότητας. Να εξασφαλισθούν πόροι, προτείνω από τα πρωτογενή πλεονάσματα, και να δίδεται ποσόν 1.000 Ευρώ μηνιαίως για κάθε παιδί, μέχρι την ηλικίαν των πέντε ετών!! Θα έπρεπε μακρύτερα, αλλά ας ελπίσομεν ότι θα αποτραπεί η ανεργία. Η σπάθη του Δημογραφικού κρέμεται εξ ιππείου τριχός!! Οι δανειστές δεν έχουν κανέναν απολύτως λόγον αντιδράσως σε ό,τι αφορά τον πληθυσμόν της Ελλάδος. Την κατερράκωσαν οικονομικώς με τα απεχθή δάνεια τα οποία κακώς πληρώνομεν στην έκταση που τα καθόρισαν! Ας σιωπήσουν πλήρως ως προς τον πληθυσμόν της. Γιατί έχουν χαλιναγωγημένην την ανάπτυξη!!

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για την εξ οιασδήποτε αιτίας παράλογην μείωση του πληθυσμού. Κυβερνώντες γρηγορείτε!!!!